Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : sense clasificar
Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
22 nov 2003
No estem tots/es
La mani d´aquesta tarda ha sortit de Porta de l'Àngel sobre les 19:45 en direcció a Via Laietana, durant tota la marxa molts joves han utilitzat plantilles per realitzar pintades en solidaritat amb els presos anarquistes.
El primer punt de tensió s´ha registrat a l´arribar a la comisaria de Via Laietana on esperaven 2 furgonetes de la Policia Nacional, la mani ha continuat pasant per la Plç Sant Jaume i a partir d´aquí els antiavalots han baixat i han fet acte de presència.
En el moment que més animada estava la mani, unes 200 persones intentaven arribar a les Rambles quan s´han trobat a 10 policies armats amb el casc i l´escut que anaven cap a ells. En aquests moments hi hagut dubtes entre els manifestants entre enfrontar-se amb la policia o continuar per una ruta alternativa. Finalment han optat per la 2ª i a l´arribar a la Plaça Reial un altre cop estaven esperant els antiavalots. A partir d´aquí a començat una perillosa marxa per carrerons molt estrets i amb 5 policies per davant. En aquests molta gent ha decidit marxar per la posibilitat de que tanquesin els carrers i no deixesin sortir als manifestants.

Comentaris

Re: Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
23 nov 2003
Nadie es inocente hasta que se demuestre lo contrario!!Todos terroristas!!"Estado d derecho,digo d derechas)(ademas muy rancias).
El comite contra la tortura (onu-inf.-02),se muestra profundamenmte preocupado por la detencion en regimen d incomunicacion ya que facilita(como demuestra por tantos y tantos testimonios) la torutra,y recomienda al Estado parte que grabe los interrogatorios policiales en video y que se reconozca al o a la detenida por un medico forense mas otro elejido por el-la misma.
El Estado parte,el Estado facha,obvia dichas recomendaciones y se llena la boca con legislaciones burocraticas que el comite no cree.
Esta es solo una mas,hasta cuado hemos d soportar sufrir interrogatorios,seguimientosetc...por el simple hecho d pensar como pensamos?Por ser como somos?LLenemos los talegos y reventemoslos dsd dentro!!Abajo losmuros!!NI FIES NI DISPERSION NI ENFERM@S EN PRISION!!EXCARCELACION CON EL art-60 YA!!Al pan pan y al madero...PUM!!
Re: Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
23 nov 2003
La manifestació anava amb tota normalitat fins que uns cuants antiavalots, s'han posat en front, sense deixant-nos passar. Ens hem tornat a unir a plaça reial, on vam passar a ser molt pocs, ja que molta gent veient la actitud de la policia, va decidir marxar. Passant pels carrerons molt estrets, on hi havien policies que ens seguien per darrera, i pel costat, creant dubtes i por a la gent que estavem seguint. Totes les sortides estaven ben tancades. Al final vam sortir a una plaça, ( on es troba la CNT de barcelona ) on alla les coses es van calmar, ja que hi havia més espai, més aire per respirar. Finalment, vam arrivar a la plaça colon, on es van penjar les pancartes, i ens vam dispersar. Cal dir que a plaça colon, hi havia moltisimes furgones, de la nacional, urbana....
La seva policia, els seus gossos a sou del poder, no ens podran fer callar, una abraçada per tots els companys que vam seguir `fins la plaça colon...
Re: Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
23 nov 2003
El jutge de guàrdia va decidir la matinada de dissabte la posada en llibertat, encara que amb càrrecs, dels 4 detinguts la tarda de divendres per encadenar-se a la reixa de l´embaixada grega per a expressar el seu suport als vaguistes de fam arrestats a Salònica durant una protesta antiglobalització.

L´advocat de les persones detingudes a Madrid, Endika Zulueta, diu que s´enfrontaran en els propers dies a un judici de faltes, encara que afirma que encadenar-se a una reixa no és una acció tipificada en el Codi Penal i, per tant, queda injustificada tota acusació que es presenti.

Carlos Martín i Fernando Pérez, de nacionalitat espanyola, porten en vaga de fam des del passat 5 d´octubre. El seu estat de salut és crític.

SOLIDARITAT!
Re: Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
23 nov 2003
en el darrer nº del periòdic cnt hi ha un article arran aquesta història que està molt bé i a part de Carlos i Fernando hi ha un xicot Turc que és el que es troba en pitjor situació tot i que ell ja duia temps vivint allà no li faciliten la seva regularització i si no recorde malament és el que més temps duu en vaga de fam

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more