Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : sense clasificar
Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
22 nov 2003
No estem tots/es
La mani d´aquesta tarda ha sortit de Porta de l'Àngel sobre les 19:45 en direcció a Via Laietana, durant tota la marxa molts joves han utilitzat plantilles per realitzar pintades en solidaritat amb els presos anarquistes.
El primer punt de tensió s´ha registrat a l´arribar a la comisaria de Via Laietana on esperaven 2 furgonetes de la Policia Nacional, la mani ha continuat pasant per la Plç Sant Jaume i a partir d´aquí els antiavalots han baixat i han fet acte de presència.
En el moment que més animada estava la mani, unes 200 persones intentaven arribar a les Rambles quan s´han trobat a 10 policies armats amb el casc i l´escut que anaven cap a ells. En aquests moments hi hagut dubtes entre els manifestants entre enfrontar-se amb la policia o continuar per una ruta alternativa. Finalment han optat per la 2ª i a l´arribar a la Plaça Reial un altre cop estaven esperant els antiavalots. A partir d´aquí a començat una perillosa marxa per carrerons molt estrets i amb 5 policies per davant. En aquests molta gent ha decidit marxar per la posibilitat de que tanquesin els carrers i no deixesin sortir als manifestants.

Comentaris

Re: Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
23 nov 2003
Nadie es inocente hasta que se demuestre lo contrario!!Todos terroristas!!"Estado d derecho,digo d derechas)(ademas muy rancias).
El comite contra la tortura (onu-inf.-02),se muestra profundamenmte preocupado por la detencion en regimen d incomunicacion ya que facilita(como demuestra por tantos y tantos testimonios) la torutra,y recomienda al Estado parte que grabe los interrogatorios policiales en video y que se reconozca al o a la detenida por un medico forense mas otro elejido por el-la misma.
El Estado parte,el Estado facha,obvia dichas recomendaciones y se llena la boca con legislaciones burocraticas que el comite no cree.
Esta es solo una mas,hasta cuado hemos d soportar sufrir interrogatorios,seguimientosetc...por el simple hecho d pensar como pensamos?Por ser como somos?LLenemos los talegos y reventemoslos dsd dentro!!Abajo losmuros!!NI FIES NI DISPERSION NI ENFERM@S EN PRISION!!EXCARCELACION CON EL art-60 YA!!Al pan pan y al madero...PUM!!
Re: Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
23 nov 2003
La manifestació anava amb tota normalitat fins que uns cuants antiavalots, s'han posat en front, sense deixant-nos passar. Ens hem tornat a unir a plaça reial, on vam passar a ser molt pocs, ja que molta gent veient la actitud de la policia, va decidir marxar. Passant pels carrerons molt estrets, on hi havien policies que ens seguien per darrera, i pel costat, creant dubtes i por a la gent que estavem seguint. Totes les sortides estaven ben tancades. Al final vam sortir a una plaça, ( on es troba la CNT de barcelona ) on alla les coses es van calmar, ja que hi havia més espai, més aire per respirar. Finalment, vam arrivar a la plaça colon, on es van penjar les pancartes, i ens vam dispersar. Cal dir que a plaça colon, hi havia moltisimes furgones, de la nacional, urbana....
La seva policia, els seus gossos a sou del poder, no ens podran fer callar, una abraçada per tots els companys que vam seguir `fins la plaça colon...
Re: Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
23 nov 2003
El jutge de guàrdia va decidir la matinada de dissabte la posada en llibertat, encara que amb càrrecs, dels 4 detinguts la tarda de divendres per encadenar-se a la reixa de l´embaixada grega per a expressar el seu suport als vaguistes de fam arrestats a Salònica durant una protesta antiglobalització.

L´advocat de les persones detingudes a Madrid, Endika Zulueta, diu que s´enfrontaran en els propers dies a un judici de faltes, encara que afirma que encadenar-se a una reixa no és una acció tipificada en el Codi Penal i, per tant, queda injustificada tota acusació que es presenti.

Carlos Martín i Fernando Pérez, de nacionalitat espanyola, porten en vaga de fam des del passat 5 d´octubre. El seu estat de salut és crític.

SOLIDARITAT!
Re: Tensió a la mani d´aquesta tarda en solidaritat amb els anarquistes presos
23 nov 2003
en el darrer nº del periòdic cnt hi ha un article arran aquesta història que està molt bé i a part de Carlos i Fernando hi ha un xicot Turc que és el que es troba en pitjor situació tot i que ell ja duia temps vivint allà no li faciliten la seva regularització i si no recorde malament és el que més temps duu en vaga de fam
Colera camping CNT