Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Els herois espanyols es fan caquetes a l'irak
04 nov 2003
Notícia per pixar-se de riure, què dira Trillo? "A l'alba amb fort vent de llevant, els herois fugiren cames ajudeu-me aguantant-se la cagalera..." HAHAHAHAHA
Madrid confirma la sortida "temporal" del personal diplomàtic de Bagdad

• Ana Palacio assegura que almenys 20 membres de l'ambaixada d'Espanya i de l'Administració provisional han estat reclamats a Madrid




AGÈNCIES Berlín. -- La ministra espanyola d'Afers Estrangers, Ana Palacio, ha negat que hi hagi la intenció de tancar l'ambaixada d'Espanya a l'Iraq, encara que ha explicat que, davant una situació "complicada", personal de la delegació diplomàtica deixarà el país "temporalment", però "tornarà de seguida".

Palacio ha fet aquesta consideració als informadors abans del començament de la 18è cimera hispano-alemanya que se celebra a Berlín i que està presidida pels caps de Govern dels dos països, José María Aznar i Gerhard Schröder.

Abans d'accedir a la reunió, la titular d'Exteriors ha estat preguntada per la informació que publica avui un diari madrileny, en què s'assegura que Espanya ha iniciat la retirada del seu personal diplomàtic i civil de l'Iraq.

La informació afegeix que almenys vint membres de l'ambaixada d'Espanya a Bagdad i de l'Administració provisional que encapçala el nord-americà Paul Bremer han estat reclamats a Madrid, després de l'última onada d'atemptats.

Ana Palacio ha subratllat que Espanya no té intenció de retirar-se de l'Iraq, però ha reconegut que "temporalment" poden sortir de l'Iraq persones de la delegació diplomàtica que "tornaran de seguida".

Comentaris

Re: Els herois espanyols es fan caquetes a l'irak
04 nov 2003
jajajjajajaa!!!
si si els reclamen a madrid...
colla de mentiders, hipócrites i manipuladors qe estan acollonits pq tenen por de qe els hi fotin 1 bomba x sobre, i en comptes d pensar pq els volen pelar i rectificar la qüestió, agafen i fotran el camp!!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more