Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme : especulació i okupació
ANA AZNAR I ALEJANDRO AZNAR VISITARAN L'HAMSA EL 7 DE NOVEMBRE
29 oct 2003
La companyia ANIMALARIO representarà a l'HAMSA l'obra "ALEJANDRO y ANA. Lo que España no pudo ver del banquete de la boda de la hija del presidente" en suport a les okupacions i els espais alliberats i contra els desallotjaments.
anajhamsa.jpg
La companyia Animalario, en suport a les okupacions

ANA AZNAR I ALEJANDRO AGGAG
OKUPARAN L'HAMSA EL 7 DE NOVEMBRE

Auto-organitzat per l'Assemblea d'OkupesSerà en contra dels desallotjaments

BARCELONA.- La companyia Animalario, que representa des del passat octubre a La Paloma l'obra "ALEJANDRO Y ANA. Lo que España no pudo ver del banquete de la boda de la hija del presidente" realitzaran el proper divendres 7 de novembre a l'Hamsa una funció solidària amb l'Assemblea d'Okupes per denunciar les amenaces de desallotjament que existeixen sobre nombroses cases okupades i els judicis previstos próximament

La pre·estrena de l'obra, de gira per tot l'Estat espanyol, ja es va realitzar a Madrid al centre social okupat Laboratorio, amb un éxit absolut. A la Comunitat de Madrid, la censura va recaure sobre aquesta obra que, a la síntesi oficial impresa des de les institucions, van tenir la barra de resumir-la com "Alejandro y Ana. Una historia de amor", obviant tota l'exposició de motius de la companyia que, "des del rencor", repassen el menú de l'escandalós banquet de la filla de la boda del president amb una àcida crítica política cap al PP i el Poder. L'obra, protagonitzada per Guillermo Toledo, Alberto San Juan, Javier Gutierrez i Roberto �lamo, s'ha hagut de prorrogar tres setmanes més a La Paloma i amb la representació de l'obra a l'HAMSA, la companyia Animalario vol palesar el seu suport al moviment d'okupacions i als espais alliberats.

L'acte està organitzat per l'Assemblea d'Okupes i abans de l'obra "Alejandro y Ana"(que començarà a les 01.30 de la matinada), l'Hamsa obrirà les portes a les 22.00 amb una kafeta flamenca que comptarà amb l'actuació del grup La Retahila. Posteriorment, hi haurà kafeta aktiva.

O sigui, que el divendres 7 de novembre, Anita Aznar i Alejandrito Aggag seran a l'Hamsa. I per una vegada, contra els desallotjaments.

27/10/2003 Contra-infos

Comentaris

Re: ANA AZNAR I ALEJANDRO AZNAR VISITARAN L'HAMSA EL 7 DE NOVEMBRE
18 nov 2004
Sois unos desgraciados. Por que le haceis esto ha dos personas que no han hecho daño a nadie!!! Envidiosos... Meteros vuestra obra por el culo!!!!!!!!!!!!Gilipollas

EL VALENCIANO ES MEJORRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more