Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Jornades Culturals i LLibertaries
26 oct 2003
JORNADAS CULTURALES Y LIBERTARIAS

NOVIEMBRE 2003

MARTES 4
Presentación de las Jornadas
CINE FORUM
EL EFECTO IGUAZU
HORA: 20´30


MIERCOLES 5
CHARLA
LA O.M.C. Y LOS TRANSGENICOS
HORA: 20´30


JUEVES 6
CINE FORUM
TOCANDO AL VIENTO
HORA: 21´30


VIERNES 7
CHARLA
LAICIDAD Y RELIGIÓN EN LA ESCUELA
HORA: 20´30


SABADO 8
TEATRO
Con la obra:
MISA DE DOCE
HORA 20´30


DOMINGO 9
EXCURSIÓN
Al´Aiguabarreig
Salida a las 11 de la mañana (Estación de autobuses)

TODOS LOS ACTOS SE DESARROLLARAN EN EL PALACIO MONTCADA DE FRAGA

LA ENTRADA LIBRE Y GRATUITA

Hem organitzat eixes JORNADES CULTURALS I LLIBERTARIES, per apropar a tota la ciutadania, algunes idees i propostes sobre temes concrets i actuals.
Ara be, no volem amb això, arribar a conclusions definitives o "exactes", que no condueixen a res. El nostre propòsit, no es cap altre que el d'ampliar el debat i la reflexió a més d'aportar una visió llibertaria a problemes que per la seva condició afecten a amplis sector socials, sobre tot, al mes desafavorits.

Repassarem el mon laboral i la seva situació actual, ho farem a través del documental EL EFECTO IGUAZÚ, que tracta sobre el conflicte que l'empresa SINTEL, va mantenir i manté amb milers dels "seus" treballadors i avui acomiadats. Veurem a eixa pel·lícula algunes de les seves accions reivindicatives; "l'ocupació" del Paseo de la Castellana de Madrid, durant mesos, aixecant "El Campamento de la Esperanza" entre d'altres. Però també coneixerem com "actua" la globalització econòmica al mon laboral i de quina forma ens afecta. El director es Pere Ventura i destacar, que eix documental ha guanyat aquest any 2003 un premi Goya a la categoria de documental.


Amb el títol LA O.M.C. Y LOS TRANSGÉNICOS, debatrem sobre les polítiques regressives que l'Organització Mundial del Comerç està imposant al "mon" agrícola i rural i en general a tots els "consumidors". Analitzarem a més a més, les mesures que aquest organisme internacional, esta adoptant per la introducció al mercat dels aliments transgènics i de com s'està afavorint a les grans empreses multinacionals del sector. Per parlar d'eixos temes contarem amb la participació d'un dels portaveus de PLATAFORMA RURAL, (plataforma que agrupa a varies organitzacions agràries, sindicats, col·lectius socials i ecologistes de tot el mon i que a més a més portent molt temps denunciant eixes polítiques)

Un altre dels temes que ens sembla important i que os proposem per al seu anàlisi, es el de "la religió a la escola". Amb la implantació de la nova "Ley de Calidad de La Enseñanza", el govern pretén imposar de forma obligada per tots els nens i nenes les classes de religió. Amb el títol LAICITAT I RELIGIÓ A L'ESCOLA, l'Albert Riba president de l'associació "Ateus de Catalunya" dissertarà sobre totes eixes qüestions.

Hem preparat també, una sessió cinematogràfica, amb la pel·lícula TOCANDO AL VIENTO. L'historia transcorre a un poble miner d'Anglaterra, durant la dura reconversió industrial i minera de "l'Era Thatcher". Un grup de miners forma una banda de música i malgrat els temps tan durs que el hi toca de viure, toquen i lluiten com mai abans ho havien fet, amb dignitat i coratge. El director del film es Mark Herman i la nacionalitat anglesa.

Per al dissabte tindrem l'oportunitat de veure actuar al grup de teatre "Bostezo y Tostón, Comediantes del Montón", d'Osca amb l'obra MISA DE DOCE. Una comèdia tant desinhibida com irreverent. Perquè no totes les misses son avorrides. Abstindres fonamentalistes.

I el diumenge ens en anirem d'EXCURSIÓ A L'AIGUABARREIG acompanyats d'un guia que ens donarà explicacions sobre la singularitat d'eix paratge natural, a més de donarmos alguns coneixements bàsics sobre la fauna i la flors. Si estàs interessat o interessada i vols venir amb nosaltres, pots apuntar-te a les mateixes jornades.

Per acabar sol dius que us convidem a tots i totes a la participació i a la lliure expressió de idees i desitjos.

FRAGA NOVEMBRE 2003

C.N.T. FRAGA

CENTRE de ESTUDIS LLIBERTARIS
"JOSE ALBEROLA"
FRAGA

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more