Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
CSOA HAMSA citat a judici
07 oct 2003
L'ONADA REPRESSIVA CONTRA CASES I CENTRES SOCIALS OKUPATS ARRIBA A L' HAMSA
No fa falta obrir massa els ulls per veure que el negoci de la construcció, lluny de respondre a les necessitats bàsiques de la població, s' ha convertit en una de les millors formes d'enriquiment sense escrúpols.

    Les institucions deixen que els barris es degradin per afavorir l'acció especulativa de les màfies inmobiliàries, impulsant grans e innecessàries obres urbanístiques que els polítics ens venen com paradisos ("Un regal que ens fem entre tots"?!). Es promouen zones d'èlit destinades a cobrir les necessitats dels pocs rics que puguin permetre viure en elles.

Una d'aquestes grans obres respon al pla especial de reforma interior (PERI) que està afectant a gran quantitat de sòls de la ciutat, entre ells el CSOA HAMSA.
Aquest espai, okupat des de fa més de set anys, ha servit per impulsar i donar recolzament a activitats autogestionades de caràcter polític, social, cultural i veïnal, sempre des d'una òptica crítica amb les relacions de domini i explotació que el sistema imperant fomenta.

Durant aquest temps, son varis els processos judicials que han intentat acabar amb aquest projecte. Avui, una denuncia formulada per la nova propietària, la inmobiliària Cabrero Dos S.L, reinicia el procés amb la intenció de fer-nos fora. Amb la complicitat directa de l'Ajuntament, la seva finalitat, encara que enmascarada de falses propostes socials, es redueix a la construcció d'un pàrquing, trenta sis vivendes de luxe i la creació del que anomenen una "zona verda".    

Ens han interposat una demanda sense defensa jurídica possible ja que l'únic que es posa en qüestió es la titularitat de la propietat. Però l'Hamsa pertany a tots aquells i aquelles que li hem estat donant un valor col.lectiu i un ús fora d'interessos especulatius o de domini. Defensarem l'Hamsa no només pel que es viu dins de les seves parets, sinó perquè es un dels nostres espais de lluita contra un sistema basat en la lògica del diner i el control social.

Sense cap element legal que pugui donar una ressolució favorable al Centre Social, optem per encarar el judici, previst pel proper 18 de Novembre al Jutgat nº 39 de Primera Instància del Civil, no com a individualitats jurídiques sinó com a Assemblea de l'Hamsa i tots els col.lectius que senten el Centre Social com a lloc que els pertany, pero sobretot el defensarem com defensem tot allò pel que lluitem: amb la denúncia pública, la solidaritat activa i l’acció directa conjunta.

Comentaris

Re: CSOA HAMSA citat a judici
20 oct 2003
�nim i força per a tots el companys okupes de la Hamsa!Estem amb vosaltres desde Sant Feliu, Baix Llobregat Antifeixista, viva la capi!
Re: CSOA HAMSA citat a judici
21 oct 2003
Més informació a:

http://www.csoa-hamsa.tk

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more