Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Has vist quadrats taronges amb un número a l'interior?
06 oct 2003
Els centenars de metres quadrats taronges que han aparegut a districtes de Barcelona i pobles i ciutats de l'Àrea Metropolitana, denuncien el preu de la vivenda. A l'interior la xifra és el preu del metre quadrat al barri o ciutat on es troba.
Aquest acció coordinada des de l'Assemblea d'Okupes forma part de la quinzena de lluita en defensa dels espais alliberats. S'ha pogut veure a Barcelona, Viladecans, Cornellà, El Prat, Gavà, Terrassa, Hospitalet, Esplugues, Santa Coloma, i potser altres llocs. Us adjuntem el cartell explicatiu de l'acció.
Mira també:
http://www.sindominio.net/quinzenaokupacio

Comentaris

Re: Has vist quadrats taronges amb un número a l'interior?
07 oct 2003
La iniciativa està força bé però, l'actualització de les dades us durà força maldecaps, no? Al ritme que anem...
un problema greu
07 oct 2003
Ho he vist, però, quan començareu a explicar què són al "gran públic" ? Sincerament, en tinc uns quants a prop de casa i no tenia ni idea de què volien dir, de fet em pensava que eren publicitat d'alguna marca (d'aquesta que fan en dos tandes).

Ho dic pq, o comenceu a explicar-ho a l'engròs, per exemple pintant al costat del quadradet per explicar què significa, o no tindrà cap efecte.

un consell.

salut !
Re: Has vist quadrats taronges amb un número a l'interior?
07 oct 2003
El cartell que acompanya l'acció s'està enganxant al costat dels quadres pintats. La idea no és que quedi aquí a Internet i entre nosaltres, sino que al costat de cada quadre s'explica el perquè d'aquest.

Salut i lluita.
col·labora
07 oct 2003
si veus cuadrats sense el poster, pots col·laborar imprimint aquet pdf (poster) i pegar el cartell al seu costat.
Sindicato Sindicat