Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
Una sèrie de preguntes sobre ràdio Contrabanda
Voldria adreçar una sèrie de qüestions respecte a ràdio Contrabanda:
Què entenen per ràdio lliure?
(plural? Oberta a TOTS els moviments i col·lectius socials? Assambleària o xiringuito d'uns quants?)
Observant la graella que hi ha penjada a la seva web, semblaria que massa varietat referida a moviments socials no hi ha.
Estan oberts i disposats a acceptar la participació de qui ho demani per poder emetre en alguna franja horària des dels seus estudis, tal i com correspondria a una ràdio lliure i participativa?
O la seva resposta estarà en la línia de la que han emès respecte a Open Ràdio per trepìtjar-los la freqüència, amb la qual cosa semblaria més aviat perillós apropar-se a discutir o proposar qualsevol cosa amb ells/es?
Res més. Salut a tothom.

Comentaris

Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
¿quedan cosas por decir?
¿alguna lectora imparcial?
¿sobre open-radio?
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
A veure, és la vostra idea manipuladora i classista de moviments socials oberta a tothom?
Moviment i social té per a tu un significat ampli o només el que tu i els teus amics li doneu?
No sigueu tan plastes.
No teniu la vostra tele? Doncs apa.
Radio Contrabanda, que hi ha algú?
03 oct 2003
Radio Contrabanda o Banda contra ràdio?
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
Tots plegats em sembla que us aburriu molt, i us agrada fer.vos palles, per demostrar qui es més lliure que d´altres.

Us recomano que monteu un oficina de control i censura per extendre el visat a les emissores més
lliures també podrieu donar diplomes de bona conducta i fidelitat al "regim"

Cada vegada més això sembla una religió dividida en sectes on cada una creu tenir la veritat absoluta.

MERDA PER TOTS !!! US DONEN PEL CUL!!! I NO FEU MÉS QUE BARALLARVOS ENTRE VOSALTRES.
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
a quién le pica... ¡¡¡que se rasque!!!
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
dejar ya el tema y hagamos una porra para ver que día muere el papa, yo pongo que el 23 de Octubre.
Re: los de la plaza el sol si que son guays
03 oct 2003
Teneis un super local modenno ultima teconologia
financiado por el papá del activista con mayor progresión en los ultimos años según la revista ultraespecializada, EN TODO TU GUETTO.
Estays tan politizados que os creeis vuestras propias películas, soy unos idiotas y además teneis caspa y follais muy mal, con prisas y sin amor.
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
yo lo que digo es que
el domingo 5 de oct
en Les Naus
a las 17 h,
hay una mesa redonda
para que se hable.

VIVA LA DIALOGANCIA! ABAJO LA ARROGANSSIA!
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
Decepcionante totalmente todas las críticas que estoy leyendo últimamente en Indymedia contra una de las radios libres de Barcelona. No sé quién fomenta estas críticas, pero son verdaderamente desalentadoras. ¿por qué no dirigís vuestras críticas a las radios comerciales y convencionales?
Radio Contrabanda debe de tener una determinada línea. Por la que apuestan sus socios. Es lógico. Como tienen una determinada línea Radio Bronka o Radio Pica. Pero lo bueno del asunto es que no es una radio comercial o al servicio del absurdo juego de algún partido político. Si vais de alternativos y queréis una radio alternativa de otra línea, ¿por qué no montáis vuestra propia radio libre? Como dice la canción de A Morte do Pobo : "móntate en un rincón del barrio tu propia radio. ¡A ratos libres, a radios libres! ¡móntate en un rincón del barrio tu propia radio!...."
Cualquier programa de Radio Contrabanda (el de Juan Nicho, "Al otro lado de la tumbra", pongamos por caso) es mucho más auténtico que el que pueda hacer cualquier PROGRE de INSTITUCIÖN CULTURAL PATROCINADA POR EL AYUNTAMIENTO. Así que dejad de dar la barrila y de confundir al personal. Si los progres del Ayuntamiento quieren difundir durante unas semanas sus progresías de mierda por las ondas al menos podrían usurpar el dial a alguna radio convencional (la COPE, por ejemplo) y pasar de interferir las emisiones de una radio, como Contrabanda, que muchos siempre la hemos tenido ahí cuando la hemos necesitado.
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
Esto ya huele demasiado... Realmente es jodido tirar una radio libre para delante (si, LIBRE, o sea, que no hace falta que nadie le marque los ritmos que deba llevar). Si además tenemos en cuenta que una nueva gente ha dedicido tomar el proyecto y sacarlo del atolladero después que de ciertos especimenes abandonaran la radio con los bolsillos llenos (y ellos ya saben de lo que se habla). Esto tiene toda la pinta de una campaña totalmente preparada... segura que ha habido (por lo menos dos personas que se han pegado un par dias tecleando sin parar en este foro).

¿Que pasa? Que ahora que no os han hecho ni puto caso en la COM volveis a los origenes a ver que podeis rascar?

Fuera parásitos y chupópteros!!!
sobre la convocatoria ràdios lliures
03 oct 2003
Modificat: 12:37:38
A la reunió d´ahir de les comisions de ràdio i TV de l´ACS es va decidir (en espera de debatre el tema en la propera assemblea general) emetre el seguent comunicat respecte a la convocatoria de la taula rodona d´aquest diumenge.

http://www.televisio.ws/index.php

Salut.
Mira també:
http://www.televisio.ws/index.php
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
Vaya diálogo más currao. Como mola, cuanto iluminao junto, cuanto profeta, cuanto graciosillo del año. Las asambleas de contrabanda tb son así?
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
03 oct 2003
¿La asamblea de Contrabanda ha tomado alguna decisión sobre el asunto?

Espero que almenos se haya tenido en cuenta todo esto.
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
04 oct 2003
No es pot pretendre fer un debat per tirar-se un cop més els trastos pel cap i així poder dir que 's'ha intentat però laltre no ha volgut'des de totes dues bandes.
Cal una reflexió seriosa per part de TOTS els col·lectius interessats en Ràdios lliures (Contrabanda també, si pot, en sap, i vol, és clar!!), fixar documents per escrit i, en base a això debatre, discutir, posar punts en comú, aflorar divergències no personalistes, i arribar a conclusions mínimament constructives. Deixant de banda insults i desqualificacions del tipus dels que fan alguns membres de Contrabanda (Kuvo, Kumbaspuaag!!, Sandra, etc...) i spais comuns de col·laboració (???). Si no, l'Administració es deu fer un tip de riure, segur...
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
04 oct 2003
És més, completament d'acord amb el comunicat de l'Assemblea Okupem les Ones, tot i que no els conec directament, apa!! Al terrat de qui està ara la pilota, contrabandistessss???
Los que tanto hablan de movimientos sociales aquí, suelen ser considerados antisociales.....
04 oct 2003
Digo yo que algo tendría que cambiar en sus cabezotas, para poder llegar más a la gente, sin alimentar rancunias ni fomentar divisiones....
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
04 oct 2003
cómo sabes que esas personas son integrantes de contrabanda?
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
04 oct 2003
Yo digo que el 24 de octubre, ja, ja!!
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
04 oct 2003
Bon dia, gent. Resposta a les preguntes de la nota mare:
- "Oberta a tots el col.lectius socials?" No. Grosso modo: 1- mai col.lectius que considerin que la seva veu ha de fer callar totes les altres:no és oberta a actituds totalitàries.
2- tampoc als que ja tenen veu o espai en els mass media (per a això, òbviament, ja estan ells mateixos!)
-P: "¿assambleària o xiringuito d'uns quants?" R:Assambleària. Precisament el que estem intentant evitar continuament és que sigui el xiringuito d'un quants!
- Ara et pregunto jo: només has "observat la graella", (t'has molestat a escoltar la emisora?) has considerat que falta aixó o allò. Molt bé, estic d'acord, hauria d'haver-hi molta més gent treballant-hi i més gent representada. per què no vens i dónes un cop de mà, merda? tu i tots el que us queixeu tant?
Portem ja un temps treballant per regenerar una ràdio que estava funcionant sota mínims, en tots els sentits. Vam refer unes comissions per organitzar bé les feines, desde netejar el wc a relacionar-se amb el carrer cada cop més. El grupet que certs energúmens malintencionats han vist eren algunes d'aquestes que segons ells "s'apoderaven" d'un espai lliure... Contrabanda ho és. O ho intenta ser sempre. És molt difícil, com bé deien els companys de Madrid en la llista d'aquests passats dies, portar un projecte així. I l'autocrítica és també important. I potser el més difícil, però necessària per no caure en allò contra el que lluitem: la dictadura d'una majoria que aixafa tot el que és diferent a sí mateix, tota minoria, el que s'escapa d'una línia que en intenten fer creure que és molt àmplia, sempre per alimentar i alimentar al sistema. Aquesta és la dictadura que ens mengem cada dia amb la sopa i ens fa tenir pedres a l'estómac, merda!I la nostra feina és fer-li forats per on veure, per on sortir o per on poder fer un pas rere l'altre. Des d'un col.lectiu o des d'una persona sola o acompanyada. De vegades desde la història més petita. D'altres desde els moviments socials, d'altres inclús desde l'humor més burro...I falta moolt per fer a Contrabanda, i tant, no ens hem cansat de dir-ho en aquest temps.
D'aquí a haver d'aguantar comentaris tan gratuits com els que he vist per aquí hi ha una abisme:no, no i no!
Així que t'ho he de dir,a tu i als altres jutges universals (i profundament eficients, donat que són sumanent ràpids i a sobre coneixen per il.luminació): per què no te'n vas a la merda? per què no em llepes el cul!!?!I quan acabis, per què no vens per Contrabanda? Potser stem d'acord en coses i tot
Salut
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
04 oct 2003
Uff, això de que estarem d'acord no se perquè ho he posat..si un petit dictador "de la llibertat" passa de mi, ok?
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
04 oct 2003
volia dir: si ets un petit dictador de la llibertat que passis de mi, ok? deeu!!
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
05 oct 2003
cases buides sense gent i
gent sense casa.

Fins a quan més el dogmatisme aquest!
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
05 oct 2003
fins quan
Re: Radio Contrabanda, ràdio lliure?
05 oct 2003
radio Linia 4
http://www.radiolinea4.tk

radio Pica
http://www.radiopica.net

radio Contrabanda
http://www.contrabanda.org

radio Bronka
http://www.sindominio.net/rbronka

radio Inoksidable
http://www.geocities.com/capitolhill/9685

radio Klara
http://www.radioklara.org

Canal Sud
http://www.canalsud.net

radio Carcoma
http://www.nodo50.org/radiocarcoma

Sublevarte radio
http://www.sindominio.net/sublevarte/a.html

radio Kalimero
http://www.radiokalimero.org

Hala Bedi irratia
http://www.halabedi.org

radio GAP
http://www.radiogap.net

radio Lora
http://www.lora.ch/welcome.shtml

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more