Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Comenta l'article | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Manifestació: Amor per l'anarquia i odi a la repressió (CAT)
13 jun 2024
Dissabte 22 de juny a les 20h a Jardinets de Gràcia, Barcelona
catBCN.jpg
catSin.jpg
fondoSin.jpg
Des del dijous 30 de maig de 2024, un altre company anarquista es troba tancat a les presons de l'Estat. L'Abel estava a l'espera de la resposta del Tribunal Suprem sobre el recurs a una condemna de 3 anys i 9 mesos de presó per un delicte de lesions amb agreujant d'odi. L'origen del seu cas es remunta al 2018, quan després d'una manifestació antifeixista contra JUSAPOL, un nazi que duia una samarreta d'Arjuna, un grup de música de RAC (Rock Against Comunism), va caure per les escales del metro d'Urquinaona. Des d'aleshores s'enfrontava a una forta pena de presó i a pagar una indemnització de més de 10.000 euros.

Durant tot aquest procés, que ha durat més de 5 anys, des del Grup de Suport hem assenyalat als culpables del que ja és la sentència ferma. Per una banda, a l'associació d'extrema dreta de Policia Nacional i Guàrdia Civil anomenada JUSAPOL, convocants de l'acte que l'octubre del 2018 pretenia premiar als cossos i forces de seguretat per reprimir l'1 d'Octubre. Per altra banda, assenyalem als Mossos d'Esquadra, la Fiscalia i la Jutgessa encarregats d'orquestrar aquesta causa utilitzant amb la màxima contundència totes les eines que tenen al seu abast. Destaquem entre les utilitzades, la persecució política contra el company pel fet de ser identificat en els fitxers policials com anarquista, motiu pel qual es justifica segons l'aparell judicial el delicte d'odi contra l'agressió a un feixista. Finalment, destaquem el paper que Prosegur (l'empresa de seguretat privada del metro) ha tingut en el judici per magnificar el relat que ha portat a la condemna del company.

Les presons del territori ocupat per l'Estat espanyol compten un cop més amb un altre pres Anarquista, un altre pres per lluitar, un altre pres que s'afegeix a la llarga llista dels que ja s'hi troben complint condemna arreu del món per no claudicar enfront del Poder. Tot això el mateix dia que es votava al congrés dels diputats la Llei d'Amnistia: un rentat de cara per invisibilitzar el veritable caràcter repressiu de l'Estat. Però la tristesa que sentim no ens farà retrocedir, perquè sabem millor que ningú que la lluita no s'atura malgrat el costat del mur en què et situï el sistema.

Actualment, l'Abel es troba segrestat al C.P. de Brians (Sant Esteve Sesrovires) i treballem per poder cobrir les necessitats més immediates i cuidar d'ell i del seu entorn. Per això, del 20 al 23 de juny tornarem a sortir als carrers en diferents punts de l’Estat i i fem una crida a solidaritzar-se en més localitats de forma activa amb el company i la resta de presxs. Perquè ens sobren els motius, perquè l'únic llenguatge que entén el Poder és el del conflicte. Des d'avui i fins al final, en cada crit i cada espurna, en cada acte i cada acció

AMOR PER L'ANARQUIA I ODI A LA REPRESSIÓ

A TERRA ELS MURS

This work is in the public domain
La facilitat d'afegir comentaris als articles publicats té com a finalitat el permetre:
  • Aportar més informació sobre l'article (enriquir-lo)
  • Contrastar la seva veracitat
  • Traduir l'article
ATENCIÓ: Els comentaris apareixen publicats amb retard.
Afegeix comentari senzill (apareix amb retard) Supervisar la moderació
Títol (En Minúscula Normal)
Nom El teu correu-e

Comentari

Codificació
Anti-brossa Introdueix el text a la casella:
Per afegir comentaris més detallats, o per carregar fitxers, mira a formulari complert de comentaris.