Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Els carrers cremen a tot l'Estat, que està passant?
20 feb 2021
L'entrada a presó de Pablo Hasel ha obert un escenari de lluita i solidaritat als carrers de Catalunya i de tot l'estat.

No només cremen els carrers per en Pablo Hasel.
ELS CARRERS CREMEN A TOT L'ESTAT, QUE ESTÀ PASSANT?

L'entrada a presó de Pablo Hasel ha obert un escenari de lluita i solidaritat als carrers de Catalunya i de tot l'estat.

No només cremen els carrers per en Pablo Hasel.

És per la llei mordassa, per la monarquia franquista i corrupte, per la casta política, és per la gestió de la pandèmia arruïnant al petit comerç i restauració mentre les multinacionals s'enriqueixen cada dia més com a totes les crisis cícliques del capitalisme; és pel toc de queda que no protegeix ningú, només marca qui mana als carrers, el sistema policial.
És per les 15 assassinades al Tarajal per la GC i les milers i milers de mortes al Mediterràni, fugint de guerres finançades per bancs privats rescatats amb diners públics.

Bancs, especuladors i que continuen desnonant en plena pandèmia.

També és pel feixisme, que mai va marxar i retorna amb els falangistes de V0X disfressats de demòcrates i els homenatges a la divisón Azul, és pel patriarcat i les milers d'assassinades, és pel racisme, pels muntatges policials com Altsasu, pels CIEs, és per #Linares, és per Juan Andres Benitez assassinat pels mossos, Iñigo Cabacas per la ertzantza, per Patricia Heras i el 4F, Esther Quintana i totes les que han perdut els ulls a mans de la policia, és per Rodrigo Lanza, per Alfon, per les del Parlament, pels +150 feminicidis anuals, les refugiades, les temporeres de la fruita, la Manada, les preses polítiques basques i catalanes, G. Floyd, Santiago Maldonado, per Xile, Grècia, Argentina, per totes les assassinades al món pr l'estat i la policia.

Violentes nosaltres? Violència és no arribar a final de mes, és que la teva cap et digui "o lo cojes o lo dejas, hay 20 + como tu". És que es tiri menjar mentre gent passa gana, violència és el patriarcat, cases buides per especular i gent sense casa, els lloguers estratosfèrics.
Violència són els salaris de misèria, 40% atur juvenil, el racisme, la reforma laboral, la llei mordassa; violència és el sistema, l'estat i l'autoritat.

I L'AUTODEFENSA DEL POBLE ÉS EL QUE EXERCIM.
I si, sortim la gent jove, que ens veiem sense res a perdre, perque no veiem un futur digne per a nosaltres. No surten les mares i pares que han de donar de sopar a les seves filles i posar-les al llit, no la immigrant que l'expulsarien o la que té papers, però perdria la feina.

Lluitem pels nostres avis i pares, per un futur per les nostres filles i netes del demà, lluitem per les que ja no hi són i per les que no hi poden ser.

EL POBLE HA DIT PROU.
Que la violència està malament? La violència no és quelcom desitjable per ningú.
Ningú amb dos dits de front vol resoldre els seus conflictes personals amb violència, les coses es parlen. Res ens agradaria més que un món sense violència, però existeix, és la violència de l'estat i del sistema, i la nostra resposta no pot ser mai posar l'altra galta com diu la religió.

Però davant els constants conflictes socials, empresonaments, pobresa, crisi, misèria, assassinats, migracions forçades, feminicidis, la violència del sistema, de l'estat i l'autoritat, agreujada en temps de crisi, evidencien la necessitat d'una lluita contundent i continuada.
S'han aconseguit drets, conquistes polítiques o socials amb lluita pacífica sense trencar l'ordre públic establert? Cap, mai.

La jornada de 8h es va aconseguir a Bcn amb una vaga salvatge de 44 dies sorgida de la solidaritat, amb tramvies bolcats i Barcelona a les fosques.

Alguns ens diuen als joves "terroristes".

Terrorisme és l'exercit espanyol a la guerra d'Irak assassinant 20.000 persones buscant armes de destrucció massiva inexistents, terrorisme van ser els GAL, la dictadura nazi i ho són els homenatges a la división azul. Terrorisme són els morts a les cunetes.


EL TORO NO PATEIX, PERÒ ELS CONTENIDORS NO ME'LS TOQUIS.

Ataquem bancs, multinacionals, immobiliàries i edificis de l'estat i aboguem per no atacar petits comerços i coses dels veïns i veïnes, volem al poble amb nosaltres, no enfrontat, perquè és una lluita per totes.

Una lluita per la llibertat, contra la repressió i contra aquest sistema que ens condemna a una vida de misèria. I si, la televisó farà la feina bruta de criminalitzar-nos reduint-nos a un grup de joves sense cap. Doncs no! Som la gent jove que venim a canviar aquest sistema.

Portem un nou món als nostres cors i aquest món està creixent en aquest instant i començarem per un punt:
LA RETIRADA IMMEDIATA DE LA LLEI MORDASSA I LA LLIBERTAT DE LES EMPRESONADES, HASEL I LES DE LES PROTESTES D'AQUESTS DIES.

Fem una crida a tots els col·lectius de Catalunya i de l'Estat a continuar la lluita als carrers, contundent, continuada i organitzada fins assolir els objectius. Creant xarxes i coneixent-nos. Si sortim totes a la vegada no hi ha prou policia i antiavalots per aturar-nos.

Per últim dir: NO volem perdre més ulls, seguirem sortint i ho farem amb cascs i el que calgui per defensar-nos, és un avís!

No cessarem fins que accepteu que ha de canviar el sistema.

Governi qui governi, serem ingovernables!!!

Plataforma Antifeixista de Badalona.

#LlibertatPabloHasel
#SpainIsAFascistState

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els carrers cremen a tot l'Estat, que està passant?
20 feb 2021

Gràcies per publicar a Indymedia Barcelona.

Per facilitar que els lectors puguin ampliar la informació és convenient incloure referències del tema al mateix article i, quan és la transcripció d'un article, l'enllaç directe a l'original és especialment important per verificar la font a qualsevol moment.

Per a què una font verificable?

Per a confiar en el text, que és una còpia honesta sense manipular i que és la veu real de lx seva autorx.

Per a millorar Indymedia.


Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more