Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Pancarta en solidaritat amb les preses en lluita de Wad Ras a la entrada de Barcelona
25 mar 2020
pancarta_1.jpg
pancarta_2.jpg
Hem penjat una pancarta en solidaritat amb les preses en lluita de WAD RAS a l'entrada de Barcelona. Per a aportar un granet de sorra en la difusio de la situacio que es viu a la preso i per a saludar a les companyes que son dins.

Arran del panorama amb el coronavirus, a les preses de Wad Ras els hi han tret les visites (tant els vis a vis com les visites amb locutori) i no estan podent fer-les per videoconferencia, els funcionaris no estan prenent mesures preventives (important, tenint en compte que son potencials contagiadorxs), no han fet tests a les persones que han estat en contacte amb dues preses que han donat positiu en coronavirus (que serien importants per a poder activar mesures preventives per a no expandre el contagi) i s'han paralitzat les 'juntes de tractament' (fet que implica que s'aturin els processos per a aconseguir permisos o revisions de grau).

La situacio a Wad Ras es un exemple, com tants d'altres, de com l'Estat endureix a la que pot la situacio de lxs presxs i de la poca importancia que dona a la seva salut fisica i mental.

Situacions similars s'estan donant aquests dies a presons de la resta de Catalunya, de l'Estat Espanyol i d'altres llocs del mon. A la vegada que es donen grans exemples de lluita i resistencia per part de lxs que estan empresonades

Considerem important trencar el confinament, amb les precaucions mediques que es creguin oportunes, per a donar suport amb qui esta en lluita, per a visibilitzar el que pasa fora i volen silenciar. No obeirem cegament.

Anims i forces presxs!!! Estem amb vosaltres!!
A terra els murs de les presons!!!
Fins que totxs siguem lliures continuem en lluita!!

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more