Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: criminalització i repressió : mitjans i manipulació
Com s'ho manega TV3 per a criticar policies sense tocar els mossos d'esquadra
29 oct 2019
El passat 22 d'octubre Televisió de Catalunya va emetre un microrreportatge als seus "serveis informatius" explicant el model Miyamoto Musashi aplicat per la policia occidental.
Després d'anys posant a parir el moviment okupa i assenyalar-lo com a violent i antisistema, ara desenterren la tesi acadèmica d'un policia (mosso d'esquadra!) per a evidenciar la manipulació policial mediàtica, però alhora manipulant les imatges:El locutor descriu el treball anomenat "El síndrome de Sherwood", que ataca especialment la percepció de la població sobre els qui transgredeixen obertament la propietat privada, tesi escrita per David Piqué i Batallé del cos de Mossos d'Esquadra, que va estar al servei personal de Jordi Pujol des de 1982, sota el qual va anar escalant fins arribar a comissari i cap de coordinació territorial.

A aquesta mala persona el van mantenir en els llocs més elevats de la policia sota les legislatures de Jordi Pujol, Pasqual Maragall, José Montilla, Artur Mas i Carles Puigdemont.

Els periodistes de la Generalitat, després d'anys acompanyant l'estratègia de David Piqué per a criminalitzar moviments socials des del poder, ara fan veure que la destapen amb un vídeo on tapen el protagonisme del cos de mossos d'esquadra.

D'aquesta manera, que l'espectador pugui pensar que és cosa dels policies castellans (el CNP), i que el mitjà i la institució catalana comprenen les víctimes de la repressió, ara que hi ha aldarulls per la sentència del TS sobre els polítics.

David_Pique_(policia)_-_Tesi_doctoral.pdf
David Pique (policia) - Tesi doctoral.pdf (2,88 MiB)
Mira també:
https://www.aldia.cat/gent/noticia-mor-als-54-anys-comissari-mossos-david-pique-numero-dos-cos-20160926171902.html
https://tarcoteca.blogspot.com/2012/04/david-pique-comisario-de-mossos.html

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa