Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat de Rescat arran de les protestes de la sentència del Procés
23 oct 2019
✍️Comunicat de Rescat arran de les protestes en rebuig a la sentència del Tribunal Suprem del Procés.
000.jpeg
✍️Comunicat de Rescat arran de les protestes en rebuig a la sentència del Tribunal Suprem del Procés.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ara ja fa una setmana que coneixiem la sentència condemnatòria del Procés, on el TS condemnava als líders independentistes a altes penes de presó pel referèndum de l'1 d'octubre del 2017, un ple exercici de Democràcia pel nostre Poble que va marcar un abans i un després.

Des de dilluns passat han sigut moltes mobilitzacions de caire permanent i de resposta a la sentència del procés, amb mobilitzacions massives d'indignació i de ràbia continguda de la situació actual emergent que estem patint com a Poble.

Des de la setmana passada podem fer un balanç d'uns 200 detinguts a les capitals de Província, on 30 joves han ingressat en presó preventiva i més de 500 persones ferides, de les quals 4 persones haurien perdut la visió ocular a causa de les boles de goma o bales de foam disparades pels cossos policials, Mossos i Policia Nacional Espanyola, i també la noia de 16 anys que està a la UCI ingressada en estat greu per bala de Foam a Jardinets de Gràcia.

Desenes de detencions, àrreu de l'Estat, a Catalunya, a Madrid i a Euskal Herria, protestes en solidaritat amb el Poble Català. Creiem que és un bon moment per recordar i fer memòria de les que han patit la repressió des de fa anys i que no les oblidem malgrat tots els casos que vagin creixent de forma desorbitada en les últimes setmanes com el cas dels 7 companys dels Cdr's empresonats a Soto del Real el passat 23 desetembre.
No ens volem oblidar i la tenim molt present aquests dies, a la Lola, presa política catalana. que porta molts anys empresonada per lluitar per un futur més lliure, tal i com estem fent molts de nosaltres, i com la resta de presos polítics segrestats a moltes presons de l'estat espanyol, una autèntica i evident presó de pobles.

Des d'aquí , Rescat voldriem estar al costat i enviar una forta abraçada a les families i a les 30 companyes, joves, lluitadores rebels, que han sigut empresonades i que han plantat cara a l'estat espanyol sigui de la forma que sigui ( cívica,pacifica o combativa ), on encoratgem a seguir sortint al carrer fins caure el Règim del 78 que continua negant drets i llibertats, i sobretot, a no deixar soles a les companyes empresonades.

llibertat presos i preses polítiques catalanes !

Fins l'Últim Rescat, la lluita continua !

Rescat "Grup de suport als presos i preses polítiques catalanes"

23 d'octubre de 2019

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de Rescat arran de les protestes de la sentència del Procés
23 oct 2019

Gràcies per publicar a Indymedia Barcelona.

Per facilitar que els lectors puguin ampliar la informació és convenient incloure enllaços del tema al mateix article i, quan és la transcripció d'un article, l'enllaç directe a l'original és especialment important per verificar la font a qualsevol moment.

Per a què una font verificable?

Per a confiar en el text, que és una còpia honesta sense manipular i que és la veu real de lx seva autorx.

Per a millorar Indymedia.

Sindicato Sindicat