Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El dimecres dia deu a les deu us convoquem a totes a estació de sant feliu per aturar el judici per desallotjar KASABLANKA
05 abr 2019
Avui divendres em sabut per mitja de un wasap de la advocada de ofici en el judici a kasablanka segons diu, ajuntamen vol reunirse amb ella akest dilluns a la una i mitja a ajuntament i ella a demanat que li acompanyem que es important.

Pensem que si advokada demana k lii acompanyem es perque li a dit ajuntament, pero potser es el menys importan.Una altre vegada ens veiem amb la nesecitat de dir-los que res tenim a parlar i res em de escoltar del que ajuntament ens puguir dir. I ens preguntem, que volen ara? Fer veure que alguna cosa em de parlar per donar la imatge que es gracies a la seva gestio que s' atura el desallotjamen? Doncs no! Es gracies i nomes gracies a les movilitzacions i la pressio de la lluita ingobernable de moltes solidaries amb kasablanka i es aixi kom aturarem el desallotjamen.
Per aixo us convokem a totes el proper dimekres dia deu a les deu a estacio de renfe de sant Feliu per aturar el desallotjamen.
Ens veiem als carrers!!

Kasablanka salvatge e ingovermable.

Em destapat amb la nostra lluita la mentida i pa hipocresia de ajuntamen Cup Pdecat i erc. Ara volen quedar be? Donks res de res.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat