Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Boicot Acte Ajuntament al Camp de la Bota!
20 feb 2019
FullSizeRender.jpg
Ja ni ha prou d'oportunisme polític. I menys amb els nostres afusellats. L'Ajuntament podemita i la seva colla de paràsits, davant d'unes eleccions que son a la volta de la cantonada i sense comptar amb les organitzacions anarcosindicalistes, es posarà la medalla al costat del seu llaç i desvirtuarà la memoria dels anarquistes afusellats per Franco.
T'as Colau, TorreZno
Anem a dir-lis la nostra a la casta política!!!
Salut i revolució!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Boicot Acte Ajuntament al Camp de la Bota!
21 feb 2019
No hi ha convocatòria. Que dia, quina hora i en quin lloc es fa el boicot i en que consisteix?
Re: Boicot Acte Ajuntament al Camp de la Bota!
21 feb 2019
tu infiltrat gros, com que no ? el 24 els oportunistes fan acte al forum a les 12, es tracta d'anar a escridassar-los. Que ja està bé que s'aprofitin fins i tot de la memòria de tants anarquistes afussellats.
Re: Boicot Acte Ajuntament al Camp de la Bota!
22 feb 2019
Només llegeixo el meu comentari, infiltrat qui? El meu besavi és un dels afusellats al camp de la bota i no he vist les dades de la convocatòria del boicot. Mai he conegut llibertaris amb la pell tan fina.
Salut!
Re: Boicot Acte Ajuntament al Camp de la Bota!
24 feb 2019
El meu avi era militant de la CNT. Tmb va ser afusellat durant la GC. No savia escriure ni llegir. Ell era de la cnt com avui segurament seria de CCOO.
Que molts treballadors estiguessin afiliats al sindicat no implica ni de lluny que fossin anarquistes.
Deixeu de barrejar coses. Qui traeix la memoria històrica sou vosaltres (alguns anarquistes) al fer una revisió ideologitzada de la mateixa.
Això no te res a veure amb l'acte d'en Facerias que es volia apropiar la Cup. En face era obertament anarquista. Els afiliats a la cnt eran més sindicalistes que no pas anarquistes.
Re: Boicot Acte Ajuntament al Camp de la Bota!
24 feb 2019
¿Os acordais de cuando Artur Mas, José Montilla, Lluis Llach, Manuela de Madre, Ferran Mascarell, Magda Oranich, Joan Saura y otros presidieron el pomposo estreno de la pelísula dedicada a Salvador Puig Antich?

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/273611
Sindicat