Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Kasablanka no es toka
09 nov 2018
IMG-20181105-WA0000.jpg
JUDICI INMINENT( Desnonament per precari).
Kasablanka espai okupat des de 1996 molins sense rei"baix llobregat".
El passat mes de juny vam rebre una carta destinada ignorados ocupantes per desnonamen precari. La finca, esta afectada per un pla urbanístic de1996. Es per aquest motiu que la finca ha estat expropiada per ajuntament ( el cual no te ni projecte ni pressupost). Ajuntament exigeix a l'antiga propietaria que entregui la finca lliure de carregues ( les carregues som nosaltres).
Des de Kasablanka volem fer saber:
Que som antikapitalistes i sabem que la terra noes posseeix. Que la propietat privada es el robo. K kasablanka no es nostra!! K Kasablanka som nosaltres!!!! Que no creiem en les seves lleis. Que respondrem i ens defensarem a la nostra manera com sempre hem fet. Amb la desobediencia i la solidaritat.
GOBERNI QUI GOBERNI SEREM INGOBERNABLES!!!
ESTIGUEU ATENTES A PROXIMES CONVOCATORIES.
KASABLANKA NO ES TOKA

This work is in the public domain

Comentaris

Aturem el desallotjament KASABLANKA Destapem hipocresía de CUP i Ajuntament
09 nov 2018
Modificat: 04:10:59
IMG-20181105-WA0000.jpg
De forma inminen espai okupat kasablanka okupat desde1996 a molins sense rei s' enfronta a un judici de "desahucio precario". La propietat esta afectada per un pla urbanístic de 1996 rao per la cual ajuntament a expropiat i pagat a les antigues propietaries(tot i reconeixe no teni cap projecte per espai. Ajuntament exugeix mitjançan una clausula que la propietat s' entregui lliure de carregues" les cargues som nosaltres" amb la intencio innequivoca de dessallotjar-nos sense emvrutar-se les mans. Ajuntamen perke no podria renunciar a la clausula? Senzillamen perk no vol.Desde kasablanka no marxarem u digui jutge o ajuntamiente i k respondrem kom em fet sempre amb desobediencia i solidaritat, som antikapitalistes i kreiem k la tsrra no es de ningu ni tan sols kreiem k kssablanka sigui nostra, sabem k kasablanka som nosaltres i k goberni ki goberni serem ingobernables. Estigueu atentes a properes convokatiries i k korri la rabia i la solidaritat. Salut i resistencia!
Re: Aturem el desallotjament KASABLANKA Destapem hipocresía de CUP i Ajuntament
09 nov 2018
Si hombre si los culpables de todo són la CUP, Bildu, y los anarkas y indepes catalanes....no lo són ni la monarkia, ni el PP, ni la ultraderecha españolista, ni el IBEX 35, ni el ESTADO ESPAÑOL...PUTA WEB FACHA.
Re: Aturem el desallotjament KASABLANKA Destapem hipocresía de CUP i Ajuntament
11 nov 2018
Ey cara.de.piedra: deja ya el speed y no nos metas (a lxs anarcxs) en medio de tu vomitivo discurso nazionalista. Salut i resistencia ingobernables! :D PD: mas respeto a indy o vete por ahi que aqui la CUP no cuela y tu tampoco

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more