Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Venjança judicial per l'alliberament de Puigdemont
11 abr 2018
2 ordres de detenció arbitràries contra activistes dels CDR sota acusacions de rebel·lió i terrorisme serveixen de contrapartida a l'alliberament forçós del President de la República Catalana.
El 5 d'abril l'Estat Alemany deixava en llibertat Carles Puigdemont, 3 dies després del petard que es va posar en un concessionari de l'emblemàtica empresa Mercedes que té a Barcelona.

Aquesta acció dels catalans i catalanes va posar en avís a un estat europeu que començava a interferir en l'alliberament nacional de Catalunya. La primera reacció dels dirigents dels Comitès de Defensa de la República fou desmarcar-se completament del petard, i és cert que no es tractava de cap acció coordinada per l'organització.

Els jutges espanyols igualment han tirat pel dret en la seva política repressiva, i han llançat ordres de detenció contra companys de lluita símplement per les seves idees i el seu compromís, sense cap prova de la seva participació en accions "terroristes" (s'ho hauran d'inventar).

PROU REPRESSIÓ
PROU TERRORISME D'ESTAT
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Venjança judicial per l'alliberament de Puigdemont
11 abr 2018
La detinguda T.C.G. de Viladecans no té cap relació amb les accions contra empreses alemanyes, ni tampoc no sabia res de l'artefacte del primer cap de setmana d'abril.
No l'haurien d'acusar de terrorisme si la única tasca que ha fet dins els Comitès de Defensa és comentar per WhatsApp les accions de les carreteres.

Encara que la vulguin fer cantar, no podrà donar cap nom. Aquesta companya s'afegeix a la llista de catalanes per alliberar, costi el què costi.

PROU REPRESSIÓ
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more