Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
| Comunicat| No a l'extradició de Lola
25 gen 2018
Apartir del 27 de gener l'Estat Francés extraditarà a la Lola, presa política catalana, per complir condemna a l'Estat Espanyol, així doncs voldrà dir que ja haurà complert els anys de pena a l'Estat Francés.
1201890201_1.jpg
| Comunicat Trasllat Lola a l'Estat Espanyol | - RESCAT-

No a l'extradició a l'Estat Espanyol
Llibertat Lola

Apartir del 27 de gener està previst,( contant 10 dies des d'aquesta data) el trasllat de la companya i presa política catalana Dolors Lopez Resina " Lola " des de la presó de Rennes cap a l'Estat Espanyol per complir la condemna que té pendent.

Després de 17 anys empresonada a presons franceses aras'enfronta a una pena desorbitada de més de 1000 anys a l'estat espanyol.Això vol dir que amb la legislació actual, la nostra companya només podria sortir en llibertat si es donés una Amnistia Total de les preses polítiques o en el pitjor dels casos, enfermetats terminals o la mort.

Des de Rescat volem denunciar la manca de garanties que suposen aquests trasllats duts de l'Estat Francés a l'espanyol i les condicions en que es produeixen; així com la falta de protocols que protegeixen la integritat de la persona presa i que fa que pugui ser sotmesa a maltractaments o tortures per part de l'estat espanyol, i no serà perquè no en tinguem d'antecedents provats.

Volem denunciar també la situació en què es produeix, que per a la seva familia i amigues, suposa n osaber a quina presó de l'Estat serà traslladada ni en quines condicions ho faran.

Després de l'Alto el Foc i el desarmament, considerem que totes aquestes mesures punitives aplicades per part de l'estat espanyol i francés no responen més que a un sentiment de venjança i escarni i poc té aveure amb la Justícia.
La resolució del conflicte i el tancament de tants anys i anys de lluita i patiment no pot ser un altre que l'amnistia dels presos i les preses polítiques sense condicions.

Llibertat Lola

Fins l'Últim Rescat, la lluita Continua !

Llibertat Preses Polítiques Catalanes !

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more