Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats
TxaPPapote: El Partit Popular torna a frenar la investigació al Parlament europeu
28 ago 2003
<b>Propera assemblea el 2 de setembre, a les 20 h. al Centro Galego de Barcelona(Rbla. Caputxins, 35)</b>

La Comissió de Política regional, Transports i Turisme del Parlament europeu ha rebutjat la creació d'una comissió d'investigació sobre el Prestige per 26 vots a favor i 30 en contra (els del Partit Popular Europeu i els del Grup Lliberal).

Tanmateix, no serà fins el 23 de setembre quan es prendrà la decisió definitiva sobre la creació o no d'una comissió d'investigació mitjançant una votació al ple de la eurocàmera.
L'escriptor Suso de Toro i Pablo Villar, gerent de la confrafria de Cangas, van mantenir diverses reunions amb els eurodiputats en el decurs de les quals van aprofitar per recordar que la situació a Galícia encara està molt lluny de la normalitat decretada pel Govern.

Des de la Plataforma Nunca Máis de Catalunya lamentem els continus entrebancs que el PPE posa per esclarir els fets relacionats amb el desastre del Prestige, tot evitant asumir les seves responsabilitats.

Tot això fa que, ara més que mai, ens mantinguem ferms en les nostres idees i en les nostres propostes i continuem treballant per que ningú oblidi que, tal com estan en aquest moments les lleis de transport marítim, el que ha passat al litoral gallec i cantàbric por tornar a passar a qualsevol lloc d'Europa en qualsevol moment.

Les costes galegues, alhora que aixó succeix, tornen a patir un vessament d'hidrocarburs. A 50 milles de Vigo, el vaixell Spiridón va ser sorprès per la Xunta de Galicia quan estava realitzant una descàrrega il.legal a 32 milles del Dispositiu de Tràfic de Finisterre. El carguer restarà retingut a Corunha fins que pagui una fianza de 900.000 euros.

La detenció del vaixell va ser comunicada a França, Portugal, Alemanya i Itàlia, països que participen al dispositiu especial de lluita contra els vessaments il.legals, així com a la Agència Europea de Seguretat Marítima (AESEM), per que l'incident consti a la seva base de dades.
Mira també:
http://www.nuncamaisdecatalunya.org/

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more