Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Un año desde el cierre de las sedes de Batasuna
26 ago 2003
Ha pasado un año del comienzo de la ilegalizacion de Batasuna y hoy la represion y la falta de libertades se ha vuelto a reproducir en las calles de Euskal Herria
Hoy se cumple un año del inicio del proceso de Ilegalizacion de Batasuna con el cierre de sus sedes. Durante todo este año (siguiendo la tonica general de los ultimos años) la falta de libertades colectivas para el independentismo vasco han ido sumando atropeyos. Desde el cierre de Egin en 1998 el número de organizaciones ilegalizadas y criminalizadas no ha hecho mas que aumentar, contandose ya por centenas las personas encarcelas por vinculacion con alguna organizacion politica o medio de comunicacion.
Hoy se cumple un año del cierre de las sedes, cuando todavia mantenemos presente la ilegalizacion de la mayoria de las plataformas electorales, que sumaron 168.000 votos, el 10%de los votos de en las elecciones municipales. Ninguno de esos votos ha logrado representacion legal, eso si, la legitimidad social avala ha todos estos concejales victimas del fascismo español.
Lo mas triste de esta historia es el papel que juega el Gobierno Vasco. Por una parte dice estar en contra de todo este atropeyo pero luego cumple las "leyes" ha rajatabla. HOy mismo, como en los ultimos meses, ha impedido realizar concentraciones delante de las sedes clausuradas. Se cuentan por decenas las movilizaciones ilegalizadas por el Gobiernos vasco, que dice estar en contra, pero que no hace mas que reprimir ha la gente que sale a protestar contra el fascismo español. Hoy en dia se estan ganando mas que nunca el mote que tanto odian pero que tanto escuchan en las calles:ZIPAYOS.
Para mas informacion e imagenes os remito a las siguientes paginas web:
www.ehzabaldu.tk
www.gara.net
www.berria.info
www.gaztesarea.info
o la pagina web de indymedia euskal herria.
Gora Euskal Herria!

Comentaris

Re: Estat espanyol, estat terrorista
26 ago 2003
Avui fa un any de la barbàrie, avui fa un any que el feixisme espanyol va començar a aplicar l´apartheid ja sense amagar-se. Què s´ha fet durant tot akest any, en què s´ha avançat?
Oh si, s´han tancat alguns bars, se n´han obert altres. S´han tancat diaris, se n´han obert altres. Han detingut etarres, mentres desenes de joves abertzales segueixen desapareixent del seu poble per ingressar a ETA. L´únic que han aconseguit ha sigut pervertir la democràcia, robar vots, robar representativitat popular.
L´odi, la violència, les tortures, segueixen present a la societat basca. Fins quan? Fins quan l´espanyolisme (el d´esquerres inclòs), seguirà negant un dret, el d´autodeterminació, que és reclamat per la immensa majoria de la societat basca? Fins quan alguns seguiran creient que el futur d´Euskal Herria, dels Països Catalans o de Galiza ha de ser decidit per 3/4 parts de l´estat espanyol? Qui és algú de Madrid o Zaragoza per decidir el que s´ha de fer a Euskal Herria? Fins quan molts "pseudoprogres" de pandereta seguiran solidaritzant-se amb tots els pobles del món, excepte amb akells que estan oprimits per l´estat espanyol? Fins quan seguireu intoxicant i manipulant amb pàgines com la d´Aznar=Batasuna? Siusplau que algú m´expliki quin tipus de subvencions i reconeixement han tingut les altres víctimes del terrorisme, les que no surten a la tele, les que es produeixen cada dia, no cada dos mesos, les que s´aixequen cada dia amb por i no tenen dret a escolta, les que surten en akesta pàgina:

http://www.geocities.com/nomastortura

PD- Reitero la meva pregunta de si la pàgina fatxa akesta de Aznar=Batasuna és de la plataforma aturem la guerra o és de cuatre penjats. I ho torno a dir, si és de la plataforma aturem la guerra, deixaré d´acudir a tots els seus actes i faré el possible perquè molta gent faci el mateix.
LA LLUITA ÉS L´ÚNIC CAM�!!
NI TORTURADORS, NI CARCELLERS, NI FEIXISTES, NI CÃ’MPLICES!!!
GORA CATALUNYA! VISCA EUSKADI!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more