Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Eixos de treball de la campanya «Colze a colze»
22 abr 2017

Ejes de trabajo en castellano →aquí

«Colze a colze» no és simplement una campanya de suport a les detingudes en les operacions Pandora i Pinyata. Limitar la nostra activitat a la tasca antirrepressiva ens condemna a estar sempre a la defensiva, ens determina a actuar com a resposta d’una agenda que sempre decideixen uns altres.

Pretenem que aquesta campanya sigui una eina amb la qual poder desentrellar el funcionament i l’abast que té l’aparell repressor –especialment en el seu vessant antiterrorista– i veure quins són els agents que generen discurs i realitat d’acord amb el poder, així com els agents que ho executen.

Malgrat que les operacions Pandora i Pinyata han anat dirigides contra l’entorn anarquista i antiautoritari, entenem que l’estructura repressiva i antiterrorista estén el seu efecte a qualsevol grup que s’organitza per donar resposta i confrontar la realitat social existent. En aquesta línia volem, a partir del l’anàlisi que surti d’aquesta campanya, impulsar una estratègia comuna de lluita amb altres sectors i moviments, és a dir, partint del reconeixement d’una situació compartida, establir aliances que ens ajudin a fer-nos més fortes front l’embat de la repressió.

Una de les idees principals de «Colze a colze» és la de poder analitzar la utilització actual que s’està fent de l’aparell antiterrorista i com s’està emprant contra diferents sectors  de la dissidència política a nivell de l’Estat espanyol i a nivell europeu. Alhora que veiem imprescindible propagar i reafirmar les idees i pràctiques de lluita que ens porten a ser objectius d’aquesta repressió.

Els quatre eixos de treball de la campanya són:

Mira també:
https://colzeacolzeblog.wordpress.com
https://twitter.con/@ColzeAColze/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa