Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Barcelona fa pudor!
02 des 2016
Acció fètida contra la "Barcelona Shopping Night"
250px-109Koffing.png

Ja fa anys que hem notat que Barcelona fa pudor. És un tuf a Channel 10, Cristian Dior... que ens fa difícil respirar. La nauseabunda flaire envaeix els barris, es fica ben endins dels nassos del veïnat i ens fa la vida insuportable. I n'estem fins als nassos.

Com que un mateix no sent la seva pròpia olor, hem decidit transformar aquesta pudor metafòrica en real. I hem escollit un dels llocs més fètids, l'ostentós passeig de Gràcia, i un dels dies més putrefactes, el festival consumista anomenat “Barcelona Shopping Night”, per fer arribar la ferum als nassos dels rics.

Així, aquest dijous 1 de desembre de 2016, els repulsius ambientadors de les franquícies multinacionals i els comerços de luxe del passeig de Gràcia han hagut de competir amb l'aroma insurrecta d'un centenar de bombes fètides.

Nosaltres, les que respirem cada dia la pudor del capitalisme, les que avui hem hagut de treballar hores extres per satisfer capricis nadalencs dels adinerats, les que ens sentim estranyes en una ciutat podrida al servei del turisme i l'ociositat burgesa, les que enlloc d'idolatrar futbolistes capbuits i grotesques estrelles del pop empatitzem amb les treballadores que es deixen la vida empresonades en tallers arreu del món cosint roba per quatre cèntims i engreixant la panxa d'enemics de la humanitat com Amancio Ortega i companyia. Nosaltres, les que respirem l'aire viciat de les vostres gàbies de fum, ciment i vidre, hem decidit que avui us arruinarem la festa.

Avui sentireu la pudor que feu.

Foteu fàstic.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Barcelona fa pudor!
03 des 2016
¿Pero encara la fan? és una gran merda, decadent i pretenciosa, barreja de rics i pobres, uns que compren, altres que només miren, tot amanit amb glops de cava per a que el que puguin es gastin més.
La millor botiga del món, és la ciutat més podrida del món!
Re: Barcelona fa pudor!
04 des 2016
Felicitats, per un cop olia una miqueta millor el capitalisme.
Sindicato Sindicat