Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Debat Infraestructures i Repressió. Aquest dissabte a La Base
28 abr 2016
Aquest dissabte 30 d'Abril a les 17h ens trobarem a La Base per compartir, reflexionar i debatre col·lectivament sobre experiències entorn la repressió i les infraestructures llibertàries. Així com imaginar practiques i dinàmiques de solidaritat que contribueixin a seguir trencant amb l'aïllament de cada projecte i cas repressiu.

Ens veiem dissabte!
infra_repre.jpg
INFRAESTRUCTURES I REPRESSIÓ

En la primera Trobada d'Infraestructures Llibertàries a Manresa vam reconèixer diversos temes que ens travessen en les nostres lluites com a infraestructures i vam veure la necessitat de crear espais per a la reflexió col·lectiva entorn aquestes qüestions per tal de contribuir en el procés d'enfortir-nos com a comunitat en lluita.

La repressió és una de les problemàtiques comunes a la que ens hem d'enfrontar en els nostres projectes i que ens estreny i amenaça de múltiples formes ( amb la pressió de la legalitat/il·legalitat, propostes de re-apropiació dels projectes, criminalització, desallotjaments, gentrificació dels nostres barris,...)
Per aquest motiu hem preparat una trobada de reflexió entorn la repressió, amb la que volem:

- Un espai de trobada per a reflexionar entorn les diverses formes de repressió en els nostres projectes i lluites.

- Un espai on imaginar col·lectivament pràctiques per fer front a la repressió.

- Un espai que contribueixi a crear xarxa entorn la repressió per tal d'anar obrint esquerdes en l'aïllament que el capitalisme ens imposa.


Per tal de contribuir a generar això que volem, proposem seguir aquest procés durant la jornada:

- Breu presentació de diversos casos i formes de repressió

- Grups de discussió específics per a cada aspecte o situació repressiva on compartir experiències, estratègies i imaginar altres pràctiques possibles.

- Trobada de tots els grups per posar en comú les qüestions significatives que han sortit en els petits grups i que ens puguin ajudar a identificar problemàtiques comunes respecte la repressió i les infraestructures en les nostres lluites, així com imaginar quins aspectes hauríem de canviar o incorporar per fer-li front i enfortir-nos.

- Roda de valoració sobre com ha anat la trobada.


Les idees i reflexions que sorgeixin d'aquesta trobada es recolliran per posar-les en comú a la propera Trobada d'Infraestructures Llibertàries els propers 7 i 8 de Maig a Lleida.

Més info: infraestructures.alscarrers.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa