Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: pobles i cultures vs poder i estats
Projecció “En todas as mans” a Barcelona
07 abr 2016
Dijous 21, 20h, Aribau Multicines Sala 2
ser-comunero.jpg
Trespés és una cooperativa de Galícia que treballa en l'àmbit cultural i ambiental. Van desenvolupar un projecte de documental, dirigit per Diana Toucedo, centrat en la realitat dels monts veïnals a Galícia i Portugal. Aquesta realitat, on la gestió de monts en règim comunitari està directament a les mans de comunitats veïnals, és un cas exemplar per conèixer sistemes de propietat alternatius a allò públic i allò privat. Només a Galícia aquesta realitat representa el 25% del seu territori.

En todas as mans. Documentario retrata aquest sistema i aquesta forma de vida a través del testimoni dels veïns que cuiden i gestionen aquests monts. Aquest documental ens ofereix una mirada al paisatge i els seus habitants, i planteja reflexions sobre el futur d'aquesta pràctica mil·lenària.

Creiem que la importància d'aquesta realitat transcendeix els propis territoris, per això volem projectar En todas as mans a Barcelona. Per això han creat un esdeveniment a la plataforma Screenly que ofereix projeccions de cinema sota demanda, és a dir, només es realitzaria si es reservessin un mínim d'entrades amb antelació. L'esdeveniment ja està en marxa i hi ha DOTZE DIES per aconseguir un mínim de persones.

Agraïm que feu difusió de l'esdeveniment entre les persones properes que poguessin estar interessades en assistir a la projecció i us animem a que vingueu a poder conèixer la realitat comunitària en aquests dos territoris.

Després de la projecció hi haurà un debat on participarà la Diana i també una persona de la nostra cooperativa.

https://screen.ly/evento/135/en-todas-as-mans-aribau-multicines

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa