Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: pobles i cultures vs poder i estats
Projecció “En todas as mans” a Barcelona
07 abr 2016
Dijous 21, 20h, Aribau Multicines Sala 2
ser-comunero.jpg
Trespés és una cooperativa de Galícia que treballa en l'àmbit cultural i ambiental. Van desenvolupar un projecte de documental, dirigit per Diana Toucedo, centrat en la realitat dels monts veïnals a Galícia i Portugal. Aquesta realitat, on la gestió de monts en règim comunitari està directament a les mans de comunitats veïnals, és un cas exemplar per conèixer sistemes de propietat alternatius a allò públic i allò privat. Només a Galícia aquesta realitat representa el 25% del seu territori.

En todas as mans. Documentario retrata aquest sistema i aquesta forma de vida a través del testimoni dels veïns que cuiden i gestionen aquests monts. Aquest documental ens ofereix una mirada al paisatge i els seus habitants, i planteja reflexions sobre el futur d'aquesta pràctica mil·lenària.

Creiem que la importància d'aquesta realitat transcendeix els propis territoris, per això volem projectar En todas as mans a Barcelona. Per això han creat un esdeveniment a la plataforma Screenly que ofereix projeccions de cinema sota demanda, és a dir, només es realitzaria si es reservessin un mínim d'entrades amb antelació. L'esdeveniment ja està en marxa i hi ha DOTZE DIES per aconseguir un mínim de persones.

Agraïm que feu difusió de l'esdeveniment entre les persones properes que poguessin estar interessades en assistir a la projecció i us animem a que vingueu a poder conèixer la realitat comunitària en aquests dos territoris.

Després de la projecció hi haurà un debat on participarà la Diana i també una persona de la nostra cooperativa.

https://screen.ly/evento/135/en-todas-as-mans-aribau-multicines

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more