Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: educació i societat
Jornada d'educació lliure i respectuosa a Sant Pere de Vilamajor
06 oct 2015
[DISSABTE 24 D'OCTUBRE]
24.10.15-Jornada-Educació.jpg
Diversos veïns i veïnes de Sant Pere i Sant Antoni ens hem anat reunint des de l’estiu per organitzar una jornada sobre educació lliure i respectuosa, dins el projecte de l’Ateneu Popular de Vilamajor. Som conscients que els canvis en l’educació són una qüestió fonamental per al canvi social i de valors, i que els actuals models educatius hegemònics no busquen promoure el desenvolupament de persones autònomes i solidàries i d’un món millor, sinó tot el contrari.

Data i lloc: la jornada tindrà lloc el dissabte 24 d’octubre a La Fàbrica, espai municipal de Sant Pere de Vilamajor (c/Ginebró, 3). Durarà tot el dia i començarà a les 10.30h.

Cartell: el cartell de la jornada, el podeu trobar a baix de tot. Agraïm tota la difusió possible! També s’ha creat un esdeveniment al facebook.

Objectius: ser un espai de trobada per 1) conèixer-nos persones que compartim inquietuds sobre aquest tema; 2) posar en comú els nostres interessos, necessitats i il·lusions de cara a tirar endavant nous projectes relacionats amb l’educació lliure (grups de criança, grups d’acompanyament a infants i adolescents, grups d’autoformació sobre el tema, escoletes, projectes dins escoles estatals…); 3) conèixer projectes que ja estan en marxa.

A qui va dirigit: la jornada va especialment dirigida a la gent de la zona de Vilamajor (Sant Pere, Sant Antoni, Llinars, Cardedeu, Cànoves, Palautordera…), però també a tothom qui vulgui venir del Baix Montseny i de Catalunya en general.

Menjar: hem pensat fer un “dinar de duc”, que cadascú porti alguna cosa i ho compartirem.

Espai infantil: Si teniu nens els podeu portar, s’habilitarà un espai d’acompanyament per als més petits. Just a fora de La Fàbrica hi ha un parc.

Convidats especials: comptarem amb la participació de membres d’alguns projectes, com ara de l’espai de criança compartida La Llavor (Les Franqueses) i d’altres per confirmar.

Difusió: hi haurà una taula amb diversos textos i materials sobre educació lliure i informació sobre projectes ja existents a Catalunya. Qui vulgui pot portar coses per exposar-les!

L'Usdefruiteria: també muntarà parada L'Usdefruiteria, botiga gratis de roba de l'Ateneu. Per si teniu roba -neta i en bon estat- que us sobri, o necessiteu alguna cosa.
Mira també:
http://ateneuvilamajor.cat/2015/09/jornada-educacio-lliure-i-respectuosa/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more