Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : sanitat : indymedia
Cyprus IndyMedia computers seized illegally by Police; members interrogated and harassed
06 ago 2015
anglés/català/castellà
Repression of IndyMedia by the Government of Cyprus
o- An article was published on the Cyprus IndyMedia website that made fun of the Minister of Health Philippos Patsalis: this became the pretext for the Police Electronic Crimes Unit to seize two of our computers from the home and office of Petros Evdokas, a founding member of our Editorial Collective. Additionally, Police harrassed his elderly parents, as well as the parents of Solon Antartis who is also a founding member of the Collective.

o- Petros himself was subjected to an hour and a half long interrogation about the "crime" of publishing political satyre targeting the Minister.

o- We are fighting it at the Supreme Court, and preparing to go to the European Court of Human Rights. The case is one of gross violation of Constitutional Rights, including the Right to Freedom of Speech; the Right to Privacy; the Right to protection from illegal Search and Seizure; the Right to protection of one's communications and correspondence.

o- Three Parliamentary parties have already issued statements of support for us and condemnations of the arbitrary abuse of power by the Police. All of the main newspapers (both online and printed Press) have issued strong criticisms of the Government for this, and have republished sections of the controversial article. The Press Officer of the Chief of Police was forced to make statements to the public on the matter, trying to defend the indefensible, i.e. presenting the pretext as a "valid Police investigation into a crime".

o- The article in question is a strong condemnation of the stance kept by the Minister of Health against patients and injured people who file requests for his permission to use Medical Cannabis. These official requests and personal pleas by suffering and dying people went totally ignored by the Minister (he did not even have the decency to reject their applications). Our article on the subject registered more readers within 24 hours than the circulation of any of the newspapers in the country.

o- Both of our editors have been repeatedly targeted for more than a decade by illegitimate actions of the authorities and by the illegal, extra-judicial arms of the deep state (state within the State). There is a long documented history of this - and it makes us more determined to continue upholding the Values and Principles of our mission for social Justice.

o- Your help and support is invaluable: you can help us and we need you!
► Please sign our Petition of solidarity and protest that is addressed to the Government of Cyprus, here:
"To the Government of Cyprus"
https://secure.avaaz.org/en/petition/Government_of_Cyprus_Stop_your_ille

► Please republish this article, and also the one below that contains all the details of this sordid affair:
"Cyprus IndyMedia computers seized illegally by Police; members interrogated and harassed"
http://cyprus.indymedia.org/node/5009

Many thanks and gratitude,
Editorial Collective,
Cyprus IndyMedia
collective ARROBA cyprusindymedia.org
http://cyprus.indymedia.org

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CAT
Repressió del Govern de Xipre contra Indymedia

 - Un article va ser publicat al lloc web de Xipre Indymedia burlant-se del ministre de Salut Philippos Patsalis: això va esdevenir el pretext que la Unitat de Delictes Electrònics de la Policia va aprofitar per a confiscar dos dels nostres ordinadors de la casa i l'oficina de Petros Evdokas, membre fundador del nostre Col·lectiu Editorial. A més, la policia ha assetjat als seus pares d'edat avançada, així com als pares de Solon Antartis qui és també membre fundador del Col·lectiu.

 - El mateix Petros va ser sotmès a una hora i mitja de llarg interrogatori sobre el "crim" de publicar una satira política adreçada al ministre.

 - Hem lluitat en la Cort Suprema, i ens preparem per anar a la Cort Europea de Drets Humans. El cas és una greu violació dels drets constitucionals, incloent el dret a la llibertat d'expressió; el dret a la privacitat; el dret a la protecció contra registres i confiscacions il·legals; el dret a la protecció de les comunicacions i la correspondència d'un.

 - Tres partits parlamentaris ja han emès declaracions de suport amb nosaltres i condemnes de l'abús arbitrari del poder per la policia. Tots els diaris principals (tant "on line" com impresos de Premsa) han emès fortes crítiques al Govern per això, i han tornat a publicar seccions del polèmic article. L'oficial de premsa del cap de la policia s'ha vist obligada a fer declaracions públiques sobre l'assumpte, tractant de defensar l'indefensable, és a dir, presentar el pretext de "investigació de la Policia vàlida en un delicte".

 - L'article en qüestió és una enèrgica condemna de la postura mantinguda pel ministre de Salut contra els pacients i les persones afectades que presenten sol·licituds de permís per a l'ús mèdic del cannabis. Aquestes sol·licituds oficials i precs personals per sofriment i situació terminal de les persones va ser totalment ignorat pel Ministre (que ni tan sols va tenir la decència de rebutjar les seves sol·licituds). El nostre article sobre el tema ha registrat més lectures en 24 hores que les de qualsevol dels diaris que circulen pel país.

 - Tots dos dels nostres editors han estat atacats repetides vegades durant més d'una dècada per les accions il·legítimes de les autoritats i les seves armes il·legals, extra-judicials de l'estat profund (estat dins de l'Estat). Hi ha una llarga història documentada d'això - i ens fa continuar més decididament amb la defensa dels valors i principis de la nostra missió per la justícia social.

 - La vostra ajuda i suport és imprescindible: ens pots ajudar i et necessitem!
► Si us plau signar la nostra petició de solidaritat i protesta que està dirigida al Govern de Xipre, aquí:
"Per al Govern de Xipre"
https://secure.avaaz.org/en/petition/Government_of_Cyprus_Stop_your_ille

► Si us plau reenvia aquest article, així com el de baix que conté tots els detalls d'aquest sòrdid assumpte:
"Els ordinadors Xipre Indymedia confiscats il·legalment per la policia; membres interrogats i assetjats "
http://cyprus.indymedia.org/node/5009

Moltes gràcies i gratitud,
Editorial Collective,
Cyprus indymedia
collective (at) cyprusindymedia.org
http://cyprus.indymedia.org
-------- --------------- ------------

CAST
Represión del Gobierno de Chipre contra IndyMedia

- Un artículo fue publicado en el sitio web de Chipre IndyMedia burlándose del Ministro de Salud Philippos Patsalis: esto se convirtió en el pretexto que la Unidad de Delitos Electrónicos de la Policía aprovechó para incautar dos de nuestros ordenadores de la casa y la oficina de Petros Evdokas, miembro fundador de nuestro Colectivo Editorial. Además, la Policía ha acosado a sus padres de edad avanzada, así como a los padres de Solon Antartis quien es también miembro fundador del Colectivo.

- El mismo Petros fue sometido a una hora y media de largo interrogatorio sobre el "crimen" de publicar la satira política dirigida al Ministro.

- Hemos luchado en la Corte Suprema, y ​​nos preparamos para ir a la Corte Europea de Derechos Humanos. El caso es una grave violación de los derechos constitucionales, incluyendo el derecho a la libertad de expresión; el derecho a la privacidad; el derecho a la protección contra registros e incautaciones ilegales; el derecho a la protección de las comunicaciones y la correspondencia de uno.

- Tres partidos parlamentarios ya han emitido declaraciones de apoyo para nosotros y condenas del abuso arbitrario del poder por la Policía. Todos los periódicos principales (tanto “on line” como impresos de Prensa) han emitido fuertes críticas al Gobierno por esto, y han vuelto a publicar secciones del polémico artículo. El oficial de prensa del Jefe de la Policía se vio obligada a hacer declaraciones públicas sobre el asunto, tratando de defender lo indefendible, es decir, presentar el pretexto de "investigación de la Policía válida en un delito".

- El artículo en cuestión es una enérgica condena de la postura mantenida por el Ministro de Salud contra los pacientes y las personas afectadas que presentan solicitudes de permiso para el uso médico del cannabis. Estas solicitudes oficiales y ruegos personales por sufrimiento y situación terminal de las personas fue totalmente ignorado por el Ministro (que ni siquiera tuvo la decencia de rechazar sus solicitudes). Nuestro artículo sobre el tema ha registrado más lecturas en 24 horas que las de cualquiera de los periódicos que circulan por el país.

- Ambos de nuestros editores han sido atacados repetidas veces durante más de una década por las acciones ilegítimas de las autoridades y sus armas ilegales, extra-judiciales del estado profundo (estado dentro del Estado). Hay una larga historia documentada de esto - y nos hace continuar más decididamente con la defensa de los valores y principios de nuestra misión por la justicia social.

- Vuestra ayuda y apoyo es imprescindible: nos puedes ayudar y te necesitamos!
► Por favor firmar nuestra petición de solidaridad y protesta que está dirigida al Gobierno de Chipre, aquí:
"Para el Gobierno de Chipre"
https://secure.avaaz.org/en/petition/Government_of_Cyprus_Stop_your_ille

► Por favor reenvía este artículo, así como la de abajo que contiene todos los detalles de este sórdido asunto:
“Los ordenadores Chipre IndyMedia incautados ilegalmente por la policía; miembros interrogados y acosados"
http://cyprus.indymedia.org/node/5009

Muchas gracias y gratitud,
Editorial Collective,
Cyprus IndyMedia
collective (at) cyprusindymedia.org
http://cyprus.indymedia.org
Mira també:
http://cyprus.indymedia.org/node/5009
http://cyprus.indymedia.org/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more