Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Comunicat de l'Ateneu Anarquista de Rubí
03 ago 2015
COMUNICAT DE
L’ATENEU ANARQUISTA DE RUBÍ

Avui, dia 3 d’agost del 2015, fem públic l’alliberament de la casa num. 47-49 del C/ Prim (Rubí) i propietat de Solvia (Banc Sabadell) per tal de crear l’Ateneu Anarquista de Rubí.
Reivindiquem aquesta acció com una resposta a l’especulació i els preus abusius de les vivendes, al mateix temps que creiem necessari crear espais del poble i per al poble, on posar en pràctica l’autogestió, l’ajuda mútua i la solidaritat.
Com a anarquistes de Rubí ens hem proposat emprendre aquest projecte per tal de crear un espai on poder practicar plegades el suport mutu i la solidaritat, alhora que construir un entorn on ens trobem agust, lluny de les dinàmiques que ens ofeguen cada dia en el sistema en que vivim. El projecte consisteix en crear un Ateneu Anarquista de Rubí dedicada a fer activitats i tallers oberts a la gent del barri i la població de Rubí.
L’Ateneu Anarquista de Rubí pretén ser una eina de transformació social des de l’arrel construïda entre tots i totes aquelles que vulguem participar d’un espai feminista, anticapitalista, autogestionat i antiautoritari.
Ens prenem un temps per rehabilitar l’espai i engegar el projecte, us anirem informant.
Salut i anarquia!
Contacte:
anarquistasrubi ARROBA openmailbox.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de l'Ateneu Anarquista de Rubí
03 ago 2015
muy bien la iniciativa, avisad si hacéis jornadas de trabajo, y ahí estaremos...por muchos espacios anarquistas y antiautoritarios!
Re: Comunicat de l'Ateneu Anarquista de Rubí
04 ago 2015
Muy buena iniciativa.
Por fín en Rubí un espacio libertario de verdad.
Re: Comunicat de l'Ateneu Anarquista de Rubí
05 ago 2015
felicidades !!! y mucho animo !!!
Sindicat Terrassa