Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Els dimecres de juliol: Cinema a la Fresca!
06 jul 2015
Aquest juliol l’Oca Negra i les persones que impulsem el futur Ateneu “La Zitzània” us convidem a unir-vos a nosaltres per veure bon cinema acompanyades per la brisa nocturna del Clot. Hem preparat una selecció cinematrogràfica de luxe amb pel·lícules d’allò més diverses —i sempre amb trasfons, fugint de la comercialitat que inunda les nostres vides.

Per acabar-ho d’adobar, podràs gaudir de begudes ben fresquetes i sobretot de les delicioses creps que prepararem (amb opció vegana) així que no cal que vinguis sopada!

Les projeccions les farem a l’esplanada que hi ha davant del Casal de Joves del Clot “La Traca”, just a la plaça de les Glòries (Gran Via de les Corts Catalanes 837), ben a prop dels metros de Glòries i Clot.

Els beneficis de l’activitat aniran destinats a poder tirar endavant el futur Ateneu “La Zitzània” i també a finançar l’Oca Negra, l’Assemblea Llibertària del Clot Camp de l’Arpa.

Us esperem a totes a les 21h! Si ens ajudeu a fer difussió, doncs millor que millor. Aquí us deixem el cartell :)

ESM3.png


Dimecres 8 de juliol
Convicte (Starred Up): Un adolescent rebel es traslladat a una presó per adults on es troba amb algú familiar. Fascinant drama on sobresurten tant la humanitat com la brutalitat de la dura vida carcelària.

Dimecres 15 de juliol
Dos dies, una nit: Sandra disposa només d'un cap de setmana per convèncer als seus companys de que renunciïn a la seva paga extra per què ella pugui conservar la seva feina.

Dimecres 22 de juliol
Pride: Estiu de 1984, Regne Unit. Un grup de lesbianes i gais decideix donar supor als miners en vaga, donant peu a una curiosa història de solidaritat entre dues comunitats totalment diferents.

Dimecres 29 de juliol
Mary and Max (animació): Narra la història d'amistat entre un "cuarentón" jueu i obès de Nova York i una nena australiana dels suburvis de Melbourne.
Mira també:
http://ocanegra.alscarrers.org/aquest-juliol-cinema-a-la-fresca/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more