Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Els quatre genets de l'apocalipsi i l'operació Pandora (CAT/CAST)
29 des 2014
Ens calen mans i cors, braços i cames, pits, esquenes, caps i passions per a que tota aquesta solidaritat prengui i s'estengui ...
cartel-colectivoWEB.jpg
Onze persones van ser arrencades d'arrel de les seves cases, moltes més amenaçades i els seus estatges registrats com si amaguessin una terrible amenaça universal. Tractats com si fossin autors d'un anunciat apocalipsi neoliberal o d'una terrible i tràgica plaga contra tota la humanitat.

Encanteris, maleficis, conjurs, premonicions, malediccions i múltiples i perversos pactes amb els dimonis anarquistes, són les sospites i acusacions d'aquest patètic i oscur tribunal de l’inquisició neoliberal, que jutja per la salvació de les nostres ànimes capitalistes i en nom del seu únic déu el capital.

Els quatre genets de l'apocalipsi es conjuren contra la desviació anarquista. Estat, patriarcat, capitalisme neoliberal i aparell repressiu i policial proclamen la seva “sharia” universal contra les vestimentes negres, els rostres darrere els passamuntanyes i el "gen" rebel i insurreccional. A l'esquena d'aquests mil·lenaristes refractaris, tatuada amb el foc de l'avern, la "A" circulada i els lemes, "contra tota autoritat" i "terra i llibertat"

L'Estat del pànic i del terror popular s'estén imposat per les agressives hordes dels seus exèrcits i cossos policials, que actuen amb total impunitat. Les masmorres, els grillons i la foscor de les cel·les, és el destí per a tots els heretges d'aquest caduc ordre mundial. Tornem a les antigues formes d'una repressió que se sosté tot i el pas dels segles i dels segons. No importa si l'edat mitjana torna ara i els nous mil·lenaristes anuncien la fi de la "no-humanitat" d'aquest reaccionari sistema neoliberal, que té suficients heretgies i ofenses a la llei divina, com per empresonar a tots els que es resisteixen a adorar al seu déu i acceptar el consumisme del seu paradís terrenal.

Les nacions-estat es fortifiquen contra l’invisible amenaça d'una hipotètica invasió del mal. Així ho van predir un 11-SS els Summes Sacerdots del govern ianqui. Som l'escòria que alimenta la infinita set de sang d'aquesta horrible bèstia, i el nostre sacrifici, és l'única forma de contenir la cobdiciosa crisi d’els déus multinacionals devoradors d'aquest planeta.

El mite de Pandora ens adverteix que, revelar-se contra les lleis divines, ens condemna al càstig diví de la perpetuïtat, i les nostres desgràcies, seran com mals bíblics en els quals el diable es transvesteix de dona per incitar al pecat de la revolta. El càstig etern del treball és la condemna que, el mal, ens envia amagada en la sensualitat del cos jove de Pandora.

El que els déus dels grans estats multinacionals desconeixen, és que mentre la flama del desig romangui encesa, el secret del foc de la revolta que Prometeu, vinculat amb Pandora, ens va lliurar, la rebel·lió seguirà viva fins a l'eternitat.

El nostre dia arribarà amb negres tempestes que inundaran aquest món amb l’ardent foc de la humanitat, i tornarem a gaudir de l'aigua de la pluja que mullarà nostres cossos nus. Tot tornarà a començar perquè no tindrem por a caminar sobre les runes d'aquesta civilització i serem tots iguals per construir aquest món nou que portem tant de temps niant en els nostres cors.

CAST

Los cuatro jinetes de la apocalipsis y la operación Pandora

Nos faltan manos y corazones, brazos y piernas, pechos, espaldas, cabezas y pasiones para que toda esta solidaridad prenda y se extienda…

Once personas fueron arrancadas de raíz de sus casas, muchas más amenazadas y sus moradas registradas como si ocultaran una terrible amenaza universal. Tratados como si fueran autores de un anunciado apocalipsis neoliberal o de una terrible y trágica plaga contra toda la humanidad.

Hechizos, maleficios, conjuros, premoniciones, maldiciones y múltiples y perversos pactos con los demonios anarquistas, son las sospechas y acusaciones de este patético y oscuro tribunal de la inquisición neoliberal, que juzga para la salvación de nuestras almas capitalistas y en nombre de su único dios el Capital.

Los cuatro jinetes de la apocalipsis se conjuran contra la desviación anarquista. Estado, patriarcado, capitalismo neoliberal y aparato represivo y policial proclaman su “sharia” universal contra las vestimentas negras, los rostros tras los pasamontañas y el “gen” rebelde e insurreccional. En las espaldas de estos milenaristas refractarios, tatuada con el fuego del averno, la “A” circulada y los lemas, “contra toda autoridad” y “tierra y libertad”

El Estado del pánico y del terror popular se extiende impuesto por las agresivas hordas de sus ejércitos y cuerpos policiales, que actúan con total impunidad. Las mazmorras, los grilletes y la oscuridad de las celdas, es el destino para todos los herejes de este caduco orden mundial. Volvemos a las antiguas formas de una represión que se sostiene a pesar del paso de los siglos y de los segundos. No importa si la edad media regresa ahora y los nuevos milenaristas anuncian el fin de la “no-humanidad” de este reaccionario sistema neoliberal, que tiene suficientes herejías y afrentas a la ley divina, como para encarcelar a todos los que se resisten a adorar a su dios y a aceptar el consumismo de su paraíso terrenal.

Las naciones-estado se fortifican contra la invisible amenaza de una hipotética invasión del mal. Así lo predijeron un 11-SS los Sumos Sacerdotes del gobierno yanqui. Somos la escoria que alimenta la infinita sed de sangre de esa horrible bestia, y nuestro sacrificio, es la única forma de contener la codiciosa crisis de los dioses multinacionales devoradores de este planeta.

El mito de Pandora nos advierte que, revelarse contra las leyes divinas, nos condena al castigo divino de la perpetuidad, y nuestras desgracias, serán como males bíblicos en los que el diablo se traviste de mujer para incitarnos al pecado de la revuelta. El castigo eterno del trabajo es la condena que, el mal, nos envía escondida en la sensualidad del cuerpo joven de Pandora.

Lo que los dioses de los grandes estados multinacionales desconocen, es que mientras la llama del deseo permanezca encendida, el secreto del fuego de la revuelta que Prometeo, vinculado con Pandora, nos entregó, la rebelión seguirá viva hasta la eternidad.

Nuestro día llegará con negras tormentas que inundarán este mundo con el ardiente fuego de la humanidad, y volveremos a gozar del agua de la lluvia que mojará nuestros desnudos cuerpos. Todo volverá a empezar porque no tendremos miedo a caminar sobre los escombros de esta civilización y seremos todos iguales para construir ese mundo nuevo que llevamos tanto tiempo anidando en nuestros corazones.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa