Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Què volen aquesta gent que truquen de matinada?
20 des 2014
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra han detingut onze persones, en el marc del cas Pandora, relacionades amb la seva pertinença a una organització criminal amb finalitat terrorista de caire anarquista violent.
Comunicat dels Mossos d”Esquadra, 16/12/14
El passat dimarts 16 de desembre, vàrem veure com els carrers del nostre barri es convertien en un altre focus on les forces de repressió de l'Estat duien a terme la seva darrera operació, anomenada “Pandora”. Cap a les cinc del matí, assaltaven dos cases a la Vila i una a la Salut, la Kasa de la Muntanya, símbol històric de resistència contra el règim des que va ser okupada, l'any 1989. Com a resultat: pallisses, humiliacions, registres i detencions. Tot plegat, orquestrat per l'Audiència Nacional, hereva del Tribunal de Orden Público franquista. El motiu és tan estrambòtic com l'operació mateixa: desarticular una suposada organització anarquista. Però:

Quí n'havia sentit ha parlar?
On són les víctimes?
Quí ha generat el terror?

Cauen els autors de diversos atacs anarquistes amb explosius
El Periódico de Catalunya, 17/12/14

No ens sorprèn que, un cop més, els mitjans de comunicació repeteixin acríticament la versió policial, i intentin titllar-nos de terroristes. A dia d'avui, ja ha quedat palès que la premsa treballa per les elits polítiques i econòmiques globals (bancs i grans empreses transnacionals), i que, a través d'ella, es transmeten els discursos dissenyats per mantenir l'ordre vigent, que pretén dividir-nos i criminalitzar-nos.

Tenim clar que els terroristes són aquells que ens assalten de matinada, i que la violència l'exerceixen els que ens desnonen, ens acomiaden o ens condemnen a un futur on les lleis del mercat tenen més valor que les nostres vides. És aquí on hem de buscar el context que ha portat a que les nostres companyes restin segrestades, doncs és evident que els fets succeïts són reflex d'una societat que cerca els beneficis d'uns quants a costa del patiment de la resta.

Aquests no són uns fets aïllats. Marquen la tònica repressiva cap a la dissidència política, a la qual ja comencem a estar acostumades. Només ens cal recordar les càrregues policials contra les manifestacions i les detencions arbitràries que hi fan, les companyes i companys empresonats a les diverses vagues, els intents d'acabar amb centres socials com Can Vies (així com el Banc Expropiat i el Casal Popular Tres Lliris, que estan en perill inminent de ser desallotjats) o l'atac al dret de protesta que suposa la Llei Mordassa.

En definitiva, queda clar que ens volen mostrar la resposta que rebrà qui s'aparti del camí i planti cara. Sabem que aquest és el motiu pel qual els poderosos es mostren tant neguitosos, ja que l'experiència dels últims episodis de lluita viscuts en els nostres barris, viles i ciutats, demostra que cada dia som més les que mirem cap endavant. Juntes, construïm un món on els seus tentacles quedin enrere. Hi ha quelcom que ells no saben, i és que la repressió, més que tallar-nos les ales, ens dona més motius per continuar, per fer-nos fortes, tal i com vam demostrar dimarts, amb els milers de persones manifestant-nos al barri Davant la por, ens oposem amb l'esperança.

Per tot això, fem una crida a la mobilització activa. Juntes ho podem tot, el futur és nostre!

SOLIDARITAT REPRESALIADES, LLIBERTAT EMPRESONADES
#JoTambéSocAnarquista

Dissabte 20 de novembre a les 11h. a la Plaça de la Vila
Columna #GràciaNoCalla contra la Llei Mordassa.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Què volen aquesta gent que truquen de matinada?
20 des 2014
Puri Eisman @EismanPuri · 6 h Fa 6 hores

#OperacionPandora Esta tarde en Alicante la policía ha cacheado y empapelado a 16 personas que pedían la libertad de anarquistas detenidos

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more