Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
[Badalona] Crònica de la concentració en suport conflicte Buger King, Dimarts 9/12/1014
19 des 2014
nadal1.jpg
nadal2.jpg
nadal3.jpg
El passat dimarts 9 de Desembre aprofitant la celebració del sopar d’empresa del Grupo Zena de l’Area Metropoliana de Barcelona, el nostre sindicat seguia amb conjunt d’accions en solidaritat amb el conflicte que hem iniciat contra la franquícia Burger King, gestionada pel Grupo Zena-Food ServiceS.L; aquest conflicte sorgeix arran de les diverses irregularitats en les nòmines practicades per l’empresa cap a les seves treballadores, on arriba a acumular un deute d’entre 600 a 3.000€ a cada treballadora només en l’últim any.

Per aquest motiu ens vem concentrar davant del “Cañas y Tapas” del Centre Comercial Diagonal Mar, situat a l‘Avinguda Diagonal nº3,(Barcelona) franquícia també gestionada per Grupo Zena; on una trentena de companyes solidàries, vem estar amargant el sopar als màxims responsables de la situació que estem denunciant amb l’inici d’aquest conflicte, entre els assitents a aquest sopar d’empresa trobavem la màxima responsable de l’empresa a Catalunya Ana Viñas com els gerents de zona Luis Capdvila i Belen Lorenzo. Apart en cap moment es va deixar de cridar consignes a favor de les nostres companyes del Burger King, així com en contra l’empresa exigint la regularització de les nòmines i la retribució del deute acumulat.

Per tan, extreiem una valoració molt positiva de l’acte, ja que sabem del cert que l’empresa no s’esperava aquest moviment per part del nostre sindicat i a més va servir per visualitzar el conflicte vigent amb aquesta empresa i dir a la cara als màxims responsables d’aquesta situació el que han de fer per tal de solucionar el conflicte amb el nostre sindiat. Remarcar diferents mostres de suport i solidaritat de gent que es va unir ala concentració. Les dues hores (22-00:00h) que va durar la concentració, va transcorre sense incidents.

Des de el sindicat de la CNT-AIT de Badalona volem donar les gràcies a totes les companyes dels sindicats de El Prat, Sabadell, Barcelona, Premià i Cornellà; que van donar significat un cop més a les paraules solidaritat i suport mutu.

Per acabar volem fer una crida a la participació en les properes accions que es duran a terme en les properes setmanes!

CNT-AIT Badalona
Mira també:
https://cntbadalona.wordpress.com/2014/12/19/accio-sindicalcronica-de-la-concentracio-en-suport-conflicte-buger-king-dimarts-91
https://cntbadalona.wordpress.com/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more