Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
#EfectoPandora
19 des 2014
Ánonima compa:
2-650x433.jpg
Aquesta nit set compas se’n van cap al forat més inhumà en el que he estat mai. Han passat pel mateix que vaig passar jo un 15 de maig, ja fa dos anys. Ens van assaltar la casa de matinada, fusell al cap, 6 hores d’escorcoll, i a Cerdanyola. Empentes per resposta, la nit amb els mossos, una llum que no paren d’obrir i tancar, et desperten en quan veuen que caus adormida, tot per treure’t una declaració que saben que no et treuràn. Quan et monten a la furgo dels pikoletos comences a sortir de la bruma de la incredulitat, que encara mig et tapa com una manta, s’ha acabat. Sempre és el mateix fil… A l’Audiència Nacional arribes esgotada, de moltes hores caient de camí, a la furgo, enmanillada al darrera, d’una manera diferent, molt més forta. Aquest són els petits detalls que no se t’obliden. De calaboç en calaboç, ple de pikoletos que t’empenyen, et miren amb odi i criden com bojos “baja la mirada” si els mires als ulls.
Presó sense fiança… Soto del Real.
malparits… que sinistre el mòdul d’aillament… jo no crec en esoterismes ni energies ni hòsties, però entres, i de veritat que les parets criden dolor, tortura, és molt bèstia, al menys jo vaig notar de cop la tristesa, la por, la soledat de milers de persones, vida rera vida que ens estàn robant.
No escric això perque patiu, ni per morbositat, ho escric perque és cert, perque se sàpiga còm és de bèstia, putes presons de llàgrimes i sang.

Ho escric perque sé còm és d’important, quan et treuen tot el que portes, la teva identitat, et donen el mono blanc de merda i comences a veure que allà dins la teva vida ja no és teva, saber que la penya s’està movent. Encara que estiguis aillada, sempre hi ha una presa politica que t’ho crida pel pati, o et deixa el Gara al wc infecte del minipati, això ajuda, penya. Si no has estat mai a la presó, aquests primers dies són…
Kawuenlaputa, se’m salten les llàgrimes que no em vaig permetre allà dins, crec que és el pes de totes dins meu, de tantes vides segrestades, de la ràbia del que ens esteu fent.
I després has de sentir a la manada de borregxs queixar-se perque d’un container surten flames.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: #EfectoPandora
19 des 2014
El Estado y sus agentes dicen haber abierto la caja de Pandora. En la mitología griega, Pandora es el equivalente a la Eva bíblica. Con la misoginia característica de ambas mitologías, Pandora abre su caja, al igual que Eva come su manzana, y libera todos los males que allí se encuentran.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more