Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Ja tens la teva Agenda Llibertària?!
11 des 2014
L’Agenda Llibertària 2015 ha sortit.Un any més i van vint-i-sis!

Com altres anys, l’agenda és multilingüe, inclou el calendari menstrual, el calendari per programar-te les setmanes, el calendari 2015-2016, l’horari, el calendari del pagès, i clar el directori actualitzat de col·lectius anarquistes d’arreu, mantenim les pàgines per apuntar telèfons i les pàgines en blanc per prendre notes.
agenda.jpg
Enguany l’agenda tracta el tema dels presxs i les presons. Un argumentari anticarcelàri. Amb textos i dibuixos de les persones preses en lluita en l’actualitat a i contra l’estat i amb textos explicatius sobre el sistema penitenciari. També incloem llistat d’adreces de presxos i de col·lectius que treballen per la seva llibertat.

Una novetat d'enguany és que tot el procés d'elaboració, també la producció ha estat fruit de l'autogestió.

El preu final de venda al «públic», és a dir, a les persones individuals —siguin militants o no— és de 10 €; així la venem nosaltres, independentment de la quantitat d’agendes demanades. Un euro va directament a les lluites anticarcelàries i la resta de benefici va per finançar l’autogestió dels projectes del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i l’Ateneu Columna Terra i Llibertat.

Però els col·lectius o distribuïdores que al seu torn venen l’agenda a persones individuals, tenen un 30% de descompte sobre 9 euros, és a dir, ens paguen 7.30 € per agenda, també independentment de la quantitat d’agendes demanades. Entenem que aquest 30% de benefici que guanyen les distribuïdores, es destinarà a un altre projecte autogestionari i col·lectiu. En definitiva, el què busquem és que els beneficis de l’agenda vagin sempre destinats a l’autofinançament dels projectes polítics, ja sigui el nostre o el de les persones que la compren per vendre-la; a la vegada, intentem evitar que, amb l’excusa política, es financin butxaques privades.


Pots trobar-la a Barna a:
Aldarull
Infoespai
Cap i cua
La Caníbal
La Rosa de Foc
El Lokal
Virus Editorial
La ciutat invisible
L'Espai Obert
Ateneu Llibertari de Sants
Etc

També a distris i locals de Berga, Sallent, Manresa, el Maresme, Lleida, Tarragona, Reus, Madrid, País Basc, Galícia, Granada, etc.

Per comprar-la o distribuir-la pots escriure a:agenda ARROBA berguedallibertari.org
Mira també:
http://www.bllibertari.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more