Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Presentació de la secció sindical de la COS a la UPV
24 set 2014
Serà el divendres 26 de setembre als locals sindicals de la Universitat Politècnica de València.

La secció sindical de la COS a la UPV es presenta aquest divendres 26 de setembre, a partir de les 17.00 h als locals sindicals de la Universitat Politècnica de València, situats entre el pavelló poliesportiu i la piscina de la UPV.
2fc863fc8d940a5d8d41465cb8e0596c_M.jpg
L'acte comptarà amb la presència de companys de la secció sindical, així com companyes de la secció sindical de la COS a la Universitat de Barcelona i del SEPC. Des de la secció sindical es convida a totes les treballadores i persones relacionades amb la UPV: Estudiants, PAS, PDI, becaris, subcontractades, professorat…

Des de l’assemblea territorial de l’Horta de la COS també es vol informar de dos actes més que s'organitzaren durant els pròxims dies:

Aquest dijous 25 de setembre, a les 19.00 h al Casal Obrer i Popular – Francesc Santacatalina (Carrer Salvador Ferrandis Luna, 42 baix esquerra, barri de l’Olivereta de València), tindrà lloc la presentació del llibre: 'Atado i bien atado', llibre de poesia social, plena de compromís i combativitat, on el company, poeta i militant del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT) (https://twitter.con/SAT_nacional), José Peral 'Scotta' presentarà el seu llibre, recitant alguns dels seus poemes. A més, el company Scotta, com a militant del SAT, parlarà de la situació de la lluita social actualment a Andalusia. Tot seguit, actuació i breu recital del cantautor Lluís Vicent.

I el divendres 3 d'octubre, a les 19.00 h, al COiP, s'organitza la xerrada 'Reptes socials i polítics de la classe treballadora avui' a càrrec de Nines Maestro.

Assemblea intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer
Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans
Mira també:
http://coshorta.wordpress.com/
http://www.sindicatcos.cat/index.php/territorials/horta-ribera-del-xuquer/item/2481-presentacio-de-la-seccio-sindical-de-la-cos

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació de la secció sindical de la COS a la UPV
24 set 2014
Potser ja va sent hora que el bocamoll, que fa no tant temps es reia tant de la COS i deia que no existia com a sindicat, després d'obrir més de 40 seccions sindicals en menys d'un any, després d'augmentar molt considerablement el nombre d'afiliats, de crèixer bastant la representació sindical, essent ja molt més nombrosa que altres.... potser ja és el moment que demanis perdó, et dissolguis i entreguis les drogues.

Petit? sí, totalment encara, però en creixement i el més important, amb una dinàmica sindical pròpia, que va al seu ritme, sense esperar que els militants de l'EI decideixin fer cap pas... són treballadors i treballadores que comencen a conèixer el sindicat en alguns sectors (lleure, etc.) els que comencen a interessar-se per aquest.
Re: Presentació de la secció sindical de la COS a la UPV
24 set 2014
Totes les seccions son iguals de lluitadores i molestes pel patró com Decathlon??
I sobre la bombolla publicitària... "a otro perro con ese hueso".
Re: Presentació de la secció sindical de la COS a la UPV
24 set 2014
Em sembla molt bé que creixeu. Però també estan creixent i creant seccions altres sindicats com la CGT o la CNT i no ho van publicant dia si i dia també per aquí cada pet que es tiren.
Re: Presentació de la secció sindical de la COS a la UPV
24 set 2014
A veure, tu creus que el sindicat creix mes per que publiquis cada petarró que es tira un afiliat/a?
Que et penses, que els demés sindicats no obren seccions sindicals, per que no ho publiquen aquí?
He vist pel carrer una enganxina de la COSeta: li faig una foto i la penjo?? aixó aniria bé per la teva "propaganda política" (segons tu, per l´únic que serveix aquest mitjà)? "ampliaría la teva influencia"?????
Re: Presentació de la secció sindical de la COS a la UPV
24 set 2014
si si si si

Hi ha una diferència: el que faci la CNT o la CGT ningú entra aquí a ficar-se amb elles ni a inventar-se coses, en canvi si entres als posts de notícies de la COS si que hi ha gent que s'inventa coses.

Es doncs una qüestió de fer insostenible certes mentides: si tu veus cada 2 per 3 que apareixen seccions, territorials, delegats, etc. per molt que t'inventis coses, quedes en evidència, com ho fa l'anarco-falangista de sempre.
Re: Presentació de la secció sindical de la COS a la UPV
24 set 2014
Doncs res, continua publicant cada "pedorrete" que se l´escapi al micro-sindicat, pesat.
Que si enganxen una enganxina, un cartell, que si a "Mataderos S.A." els castiguen al carrer, que si a decatlón fan riure als directius...
Bombolla publicitaria. Fum, fum, fum.
Re: Presentació de la secció sindical de la COS a la UPV
28 set 2014
Felicitats a la COS, el que cal ara es que la nostra gent ,organitzi mes seccions sindicals propies de la COS i no segueixi participant a la CGT o la CNT , som marxistes leninistes no anarcosindicalistes, tots hem de prende l'exemple dels companys Gargante i Horta, deixar la CGT (on ni pintem gaire) i enfortir la nostra organització sindical , la COS .
Sindicat