Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Marxa de Torxes per l'Amnistia ( Festes de Gràcia- imatges )
22 ago 2014
Us deixem amb el recull d'imatges de la Marxa de Torxes que va tenir lloc el passat dimecres 20 d'agost durant les festes de gràcia per reclamar l'Amnistia de les preses polítiques catalanes Marina i Lola.
gracia 2.jpg
unnamed (8).jpg
unnamed (10).jpg




Dies amb activitats, tallers, passes de pel·lícules. Nits amb sopars, concerts, festa. 7 dies per gaudir de les festes amb la gent que ens envolta i fer caliu entre les veïnes. 7 dies en els que els carrers de la nostra Vila s'ompli de llum i color. 7 dies, però, que no tothom podrà gaudir de la mateixa manera. Dies amb despertars sobtats que busquen trobar-te alguna cosa que pugui emmarronar-te encara més, recomptes cada poques hores per comprovar que tot continua al seu lloc, vulneració dels drets per part de funcionaris. Nits fredes on apenes pots dormir, calfreds al escoltar el soroll de les reixes, ràbia acumulada que no pots deixar escapar de cap manera... A més de mil kilòmetres la Lola es troba complint condemna en la presó de Rennes Cedex. Des de fa 13 anys, la Lola es troba complint condemna en l'estat francès, una condemna que s'eleva fins als 20 anys... També, a més de mil kilòmetres, la Marina es troba complint condemna en la presó de Fleury. Presa des de fa 8 anys, la Marina es troba a l'espera de la celebració del judici al novembre. Un judici que durarà 3 setmanes, on es decidirà què passa amb ella... Aquesta és l'altra cara de les festes. La cara de l'espera i la impotència, de la ràbia i el dolor. Però tot i així, nosaltres som capaces de mostrar l'altra cara de les festes. La cara de la solidaritat, de la tendresa, de l'estima cap a unes companyes que ho han donat tot per la llibertat dels pobles oprimits, i que les ha portat a estar, avui en dia, a més de mil kilòmetres de les seves cases. Avui caminem pels carrers de la Vila cridant ben alt que no estan soles, que les volem a casa. I caminem decidides sense oblidar la total impunitat amb la que actuen l'estat espanyol i francès quan volen fer callar les nostres veus. I caminem disposades a denunciar totes les vulneracions dels seus drets. López Peña, Arkaitz Bellón, morts en mans dels dos estats. Ibon Iparragirre, greument malalt, continua complint condemna tot i el seu delicat estat de salut. Tres noms que són tan sols l'inici de la llista negra d'aquests dos estats opressors. Una llista en la que estan incloses més de 500 persones, repartides arreu d'aquests dos estats, a centenars de kilòmetres de casa seva, i en condicions, en molts dels casos, inhumanes. Avui, cridem ben fort que l'amnistia és l'única solució. Que no volem negociacions individuals ni sortides pactades amb els nostres botxins, quan són aquests els que en cap moment han respectat res. Avui, estenem la flama de la solidaritat arreu de Gràcia per fer saber a la Marina i la Lola que no estan soles, que estem totes amb elles. I que seguirem fins al final.

Fins l'últim RESCAT, la lluita continua!

amnistiarescat.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Marxa de Torxes pels ploramiques criptoconvergents
22 ago 2014
Si fiquen a la garjola al Pujol o als seus cadells... tambe els hi fareu un 'rescat' amb torxes? hi cremareu bitllets de 500 €?
Re: Marxa de Torxes per l'Amnistia ( Festes de Gràcia- imatges )
23 ago 2014
Obviament rescat mai demanarà la llibertat de'n pujol, i ho saps de sobra.
Idiota són presos, i són activistes.

Visca l'Anarquia i foc a les presons, als trolls i als amargats que amarguen (a aquests últims el foc metàforic, sens dubte, a diferència d'altres no m'alegraria de la mort d'algú que forma part dels MMSS a pesar de no compartir visió).
Sindicato Sindicat