Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : mitjans i manipulació
Radio Bronka.L@s soci@s colaborador@s son parte del proyecto…
18 ago 2014
Radio Bronka
Radio libre – 104.5 FM Barcelona

Soci@s
L@s soci@s colaborador@s son parte del proyecto… ¿Cómo participar?
portada_bronka_ok-copia.gif


Radio Bronka es una radio libre que no depende de ninguna empresa, partido político, sindicato, ONG ni organismo de l’administración. Somos independientes y autogestionadas, sin ánimo de lucro y no emitimos ningún tipo de publicidad. Todas las integrantes de la radio participan en igualdad de condiciones en asamblea, único órgano de decisión y debate, sin juntas gestoras, presidente@s ni el menor asomo de jerarquía. Cualquier persona que quiera incorporarse a la radio para realizar un programa o para colaborar d’alguna otra manera, debe comprometerse a respetar lel ideario de la radio, expresado en sus documentos y manifiestos, y ser aceptado, después de un tiempo de prueba, por la asamblea.

Los y las integrantes de Radio Bronka aportan regularmente unas cuotas para la autogestión. La ocasional organización de conciertos y la venta de material diverso (CD’s de música, camisetas, etc) suponen algún ingreso adicional. Aún así, la financiación real es insuficiente para abordar los gastos, que son muchos: electricidad, teléfono, mantenimiento y reparaciones de los equipos, del local, etc. Por este motivo la contribución de los socios y de las socias colaborador@s de Radio Bronka, es decir, de aquellas personas oyentes habituales de la radio que puedan aportar alguna cantidad de dinero para la continuidad del proyecto se hace valiosísima y a la vez los implica en su apoyo a una herramienta de lucha lejos del comercio y del capitalismo general.

Porqué sirve hacerme socio/a colaborador/a de Radio Bronka?
Los y las socias colaboradoras son un elemento esencial para la existencia y continuidad de la radio. Son las personas y colectivos que colaboran económicamente para financiar una parte de los gastos que la radio comporta. Radio Bronka estará en contacto regularmente contigo, enviándote por correo información diversa, parrillas de programación, adhesivos, etc.

p1010053500x500.jpg


Como hacerme soci@ colaborador@ de Radio Bronka?
Solo lo tienes que rellenar y enviar el formulario con tus datos y los datos de l’aportación a realizar. Si no quieres hacerlo mediante Internet, puedes enviar los datos por correo postal. Aquí tienes la pàgina de ejemplo:
http://radiobronka.info/wp-content/uploads/2013/01/butlleta-socis-00.jpg

Imprímela, rellénala y mándanosla por correo postal al Apdo 25102 08080 Barcelona
Los datos se guardarán en un lugar seguro y sólo se utilizarán para reconocerte como socio/a colaborador/a y enviarte información. También puedes ser socio/a de forma anónima, en este caso es posible que por premura de datos no podamos comunicarnos contigo.

Mediante que sistema puedo hacer mi aportación
Hay varios métodos para realizar tu aportación:
Ingreso o transferencia a la.
Caixa d’Enginyers
Número de cuenta : 3025-0002-42-1433275504
Titular: Asociació per a la Dinamització de la Cultura
Oficines de la Caixa d’Enginyers
Domiciliación bancària para a que se cargue en el tu cuenta de caja o banco

Que sistema recomendais para realizar mi aportación
Intentamos minimizar la relación con las entidades bancarias, pero hemos comprobado que el sistema más cómodo para ti y para nosotr@s es la domiciliación bancaria, puesto que no exige ningún desplazamiento y se te cargaría al banco o caja cuando tú lo establezcas. Si domicilias, sólo debes tener en cuenta tener fondo para evitar devoluciones. Para poder domiciliar, además de los datos del formulario que hay en esta página, necesitamos el número de DNI y el número de cuenta completa. Recuerda que también puedes enviarnos los datos por correo en una nota a l’Apartado de Correos 25102 08080 Barcelona.

Cuando y de cuanto tiene que ser mi aportación
De la cantidad que tú quieras en la medida que puedas. Generalmente las aportaciones son periódicas, puedes establecerlas en el periodo que te vaya bien: mensual, trimestral, cuatrimestral, semestral o anual. También puedes hacerlas de forma puntual o esporádica. A nosotr@s nos es más interesante establecer formas periódicas o regulares porque así podemos tener alguna previsión de los ingresos.

Formulario de alta como socio/a colaborador/a o para pedir información
Llena este formulario para darte d’alta como socio/a colaborador/a. Indica tus datos, la cantidad que quieres aportar, la frecuencia y la forma de pago. Si has escogido hacer un ingreso o transferencia, cuando te vaya bien puedes hacerla. Si has escogido domiciliación bancaria necesitamos que nos aportes tu DNI y el número de cuenta de tu banco o caja. También lo puedes llenar para pedir información. En este caso necesitamos tu nombre y dirección para enviártela por correo postal. También utilízalo si tienes alguna duda y quieres que te respondamos por e-mail
http://radiobronka.info/socios/hazte-socio/

images.jpeg


Colaborar con radio Bronka
Son diversas las formas que puedes colaborar con la Radio
- Colaborando económicamente haciéndote socio/a, Radio Bronka no emite publicidad ni es financiada por ninguna empresa ni similar, se mantiene con las aportaciones de sus miembros y de los soci@s
- Comunicándote con nosotr@s por cualquier método (teléfono, correo, e-mail) aportando noticias, dando tus opiniones, participando en los programas en directo, aportando conocimientos y todo lo que tú creas conveniente.
- También colaborarás asistiendo a los conciertos y actividades organizadas por Bronka, comprando CD’s editados por la radio y adquiriendo camisetas…
- Enviándonos grabaciones sonoras que sigan la línea de la radio
- Si tienes un grupo de música o eres creativ@, quizas puedas hacer alguna cuña o sintonía para la radio. también puedes enviar la maqueta de tu banda o música para que se pinche en la radio.
- Dando a conocer Radio Bronka a otras personas, habla de la radio. Si tienes página web, pon un enlace a nuestra página web.

Hazte soci@
http://radiobronka.info/socios/hazte-socio/

Contacto
http://radiobronka.info/contacto/

Haz un programa
http://radiobronka.info/escuchanos/haz-un-programa/
Mira també:
http://radiobronka.info
http://radiobronka.info/socios/hazte-socio/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Radio Bronka.L@s soci@s colaborador@s son parte del proyecto…
18 ago 2014
Socis/Sòcies

Els i les sòcies col·laboradors/es són part del projecte…
Radio Bronka és una ràdio lliure que no depèn de cap empresa, partit polític, sindicat, ONG ni organisme de l’administració. Som independents i autogestionades, sense ànim de lucre i no emetem cap tipus de publicitat.

Totes les integrants de la ràdio participen en igualtat de condicions en l’assemblea, únic òrgan de decisió i debat, sense juntes gestores, president(e)s ni cap mena de jerarquia. Qualsevol persona que vulgui incorporar-se a la ràdio per a realitzar un programa o per a col·laborar d’alguna altra manera, ha de comprometre’s a respectar l’ideari de la ràdio, expressat en els seus documents i manifestos, i ser acceptat, després d’un temps de prova, per l’assemblea.

Els i les integrants de Ràdio Bronka aporten regularment unes quotes per a l’autogestió. La ocasional organització de concerts i la venda de material divers (CD’s de música, samarretes, etc) suposen algun ingrés addicional. Tot i així, el finançament real és insuficient per a abordar les despeses, que són moltes: electricitat, telèfon, manteniment i reparacions dels equips, del local, etc. Per aquest motiu la contribució dels socis i de les sòcies col·laboradors/es de Ràdio Bronka, és a dir, d’aquelles persones oients habituals de la ràdio que puguin aportar alguna quantitat de diners per a la continuïtat del projecte es fa valiosíssima i a la vegada els implica en el seu suport a una eina de lluita lluny del comerç i del capitalisme general.

Perquè serveix fer-me soci/a col·laborador/a de Ràdio Bronka?

Els i les sòcies col·laboradores són un element essencial per a la existència i continuïtat de la ràdio. Són les persones i col·lectius que col·laboren econòmicament per a finançar una part de les despeses que la ràdio comporta. Ràdio Bronka estarà en contacte regularment amb tu, enviant-te per correu informació diversa, graelles de programació, adhesius, etc.

Com fer-me soci/a col·laborador/a de Ràdio Bronka?

Només has d’omplir i enviar el formulari amb les teves dades i les dades de l’aportació a realitzar. Si no vols fer-ho mitjançant Internet, pots enviar les dades per correu postal. Aquí hi tens una fulla exemple:

http://radiobronka.info/wp-content/uploads/2013/01/butlleta-socis-00.jpg

Imprimeix-la, omple-la i envia-la per correu postal a l’apartat 25102 Barcelona 08080.

Les dades es guardaran en un lloc segur i només s’utilitzaran per a reconèixer-te com a soci/a col·laborador/a i enviar-te informació. També pots ser soci/a de forma anònima, en aquest cas és possible que per falta de dades no puguem comunicar-nos amb tu.

Mitjançant quin sistema puc fer la meva aportació?

Hi ha diferents mètodes per a transmetre la teva aportació:

Ingrés o transferència a:
Caixa d’Enginyers
Número de compte : 3025-0002-42-1433275504
Titular: Asociació per a la Dinamització de la Cultura
Oficines de la Caixa d’Enginyers
Domiciliació bancària per a que es carregui en el teu compte de caixa o banc

Quin sistema recomaneu per a fer la meva aportació?

Intentem minimitzar la relació amb les entitats bancàries, però hem comprovat que el sistema més còmode per a tu i per a nosaltres és la domiciliació bancària, ja que no exigeix cap desplaçament i se’t carregaria al banc o caixa quan tu ho estableixis. Si domicilies, només has de tenir en compte tenir fons per a evitar devolucions. Per a poder domiciliar, a més de les dades del formulari que hi ha en aquesta pàgina, necessitem el número de DNI i el número de compte complet. Recorda que també pots enviar-nos les dades per correu en una nota a l’Apartat de Correus 25102 08080 Barcelona.

Quan i de quant ha de ser la meva aportació?

De la quantitat que tu vulguis en la mesura que puguis. Generalment les aportacions són periòdiques, pots establir-les en el període que et vagi bé: mensual, trimestral, quadrimestral, semestral o anual. També pots fer-les de forma puntual o esporàdica. A nosaltres ens és més interessant establir formes periòdiques o regulars perquè així podem tenir alguna previsió dels ingressos.

Formulari per a l’alta com a soci/a col·laborador/a o per a demanar informació

Omple aquest formulari per a donar-te d’alta com a soci/a col·laborador/a. Indica les teves dades, la quantitat que vols aportar, la freqüència i la forma de pagament. Si has escollit fer un ingrés o transferència, quan et vagi bé pots fer-la. Si has escollit domiciliació bancària necessitem que ens aportis el teu DNI i el número de compte del teu banc o caixa.
També el pots omplir per a demanar informació.
En aquest cas necessitem el teu nom i adreça per a enviar-te-la per correu postal. També utilitza’l si tens algun dubte i vols que et responguem per e-mail:
http://radiobronka.info

Formulari per a l’alta com a soci/a col·laborador/a o per a demanar informació
http://radiobronka.info/socios/hazte-socio/

Fes-te soci/a
http://radiobronka.info/ca/socios/hazte-socio/

Col · laborar amb ràdio Bronka
Són diverses les formes que pots col · laborar amb la Ràdio
- Col · laborant econòmicament fent-te soci / a, Ràdio Bronka no emet publicitat ni és finançada per cap empresa ni similar, es manté amb les aportacions dels seus membres i dels socis i sòcies
- Comunicant-te amb nosaltres per qualsevol mètode (telèfon, correu, correu electrònic) aportant notícies, donant les teves opinions, participant en els programes en directe, aportant coneixements i tot el que tu creguis convenient.
- També col·laboraràs assistint als concerts i activitats organitzades per Bronka, comprant CD editats per la ràdio i adquirint samarretes ...
- Enviant-nos gravacions sonores que segueixin la línia de la ràdio
- Si tens un grup de música o ets creativa, potser puguis fer alguna falca o sintonia per a la ràdio. també pots enviar la maqueta de la teva banda o música perquè es punxi a la ràdio.
- Donant a conèixer Ràdio Bronka a altres persones, parla de la ràdio. Si tens pàgina web, posa un enllaç a la nostra pàgina web.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more