Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Les organitzacions animen manifestació contra la monarquia
19 jun 2014
El seguit de mobilitzacions en motiu de l'abdicació del rei tenen una nova convocatòria que compta amb notables suports polítics i socials. Es tracta d'una manifestació que tindrà lloc aquest diumenge al matí des de la plaça d'Universitat de Barcelona amb el lema 'Cap pacte cap rei. El poble català decideix' i que compta amb l'adhesió d'ERC, ICV-EUiA, la CUP, Procés Constituent, sindicats com la Intersindical-CSC, la IAC i la COS, entitats com la Comissió Internacional de Ciutadans Europeus, Ara o mai, Catalunya diu prou, el CIEMEN i el CADCI, i organitzacions de l'esquerra independentista com el SEPC, Arran, MDT o Endavant-OSAN.

http://22dejuny.wordpress.com


Els eixos de la crida són "l'esgotament del règim del 78" i el rebuig a tot "pacte que perpetuï un sistema injust amb les persones i els pobles", i la denúncia conforme "la monarquia espanyola és una institució antidemocràtica i caduca" que té com a objectiu "el manteniment de la unitat de l’estat espanyol" i la garantia "dels privilegis de les oligarquies dominants en contra dels drets socials de la població".

Així mateix, els convocants aixequen la bandera de la reivindicació conforme "el poble català té tot el dret a autodeterminar-se i establir el seu estatus polític i la seva relació amb els altres pobles del món", cosa vinculada amb "la necessària celebració del referèndum sobre la independència" i "el conseqüent model de relacions socials i econòmiques en el qual vol desenvolupar-se".

Ara
____________________________________________________________________________


http://22dejuny.wordpress.com

Diverses organitzacions polítiques i sindicals i entitats socials han decidit convocar una manifestació el proper diumenge 22 de juny a 2/4 de 12 del migdia amb el lema “Cap pacte cap rei. El poble català decideix”.

Les entitats convocants consideren que cal manifestar-se conjuntament per mostrar el seu rebuig a l’entronització del rei Felip VI en base a tres elements centrals:

- L’esgotament del règim del 78, nascut amb la Constitució que restaurava la monarquia borbònica, dóna per tancada l’anomenada transició; no acceptem cap pacte que perpetuï un sistema injust amb les persones i els pobles.

- La monarquia espanyola és una institució antidemocràtica i caduca. Denunciem el paper que se li atorga en el manteniment de la unitat de l’Estat Espanyol, i com a garant dels privilegis de les oligarquies dominants en contra dels drets socials de la població.

- El poble català té tot el dret a autodeterminar-se i establir el seu estatus polític i la seva relació amb els altres pobles del món. El dret a decidir té a veure amb la necessària celebració del referèndum sobre la independència, i també té a veure amb el conseqüent model de relacions socials i econòmiques en el qual vol desenvolupar-se.

Us convoquem a una roda de premsa per presentar aquesta iniciativa el proper dimarts 17 de juny a les 12 del migdia a la seu del Ciemen (Rocafort, 242, baixos de Barcelona) que serà conduïda pels portaveus de la campanya i que comptarà amb la presència de representants de les entitats i organitzacions convocants.Signants:
Intersindical-CSC, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Comissió Internacional de Ciutadans Europeus (ICEC), Ara o mai, Catalunya diu prou, Iniciativa per Catalunya (ICV), Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), Treballadors per la independència (sectorial ANC), Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Joves d’Esquerra Verda (JEV), Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC), CIEMEN, Arran, Endavant, Moviment de Defensa de la Terra (MDT), Coordinadora Sindical Obrera (COS), CADCI, Procés Constituent.

http://22dejuny.wordpress.com
Mira també:
http://22dejuny.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les organitzacions animen manifestació contra la monarquia
19 jun 2014
Viendo la sopa de siglas, y siendo el acto el domingo por la mañana, preveo mas organizaciones que manifestantes.
Re: Les organitzacions animen manifestació contra la monarquia
21 jun 2014
No ho dubtis.
Però millor sopa de sigles que més caputxes que manifestants, com ens tenen acostumats a alguns que criden darrerament a Barcelona que "la insurecció està arribant". Per, al dia següent, normalitat, tothom a currar (o al paro) i la insurrecció ni hi és ni se l'espèra.
Sindicat Terrassa