Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal
Volen tallar-te l'aigua, la llum o el gas?
12 jun 2014


Davant la falta d'humanitat d'aquestes companyies, la política indiscriminada de talls i la manca d'informació des de l'Aliança et fem saber que si ets una persona afectada per aquestes circumstàncies, el primer que has de fer és acudir als Serveis Socials del teu municipi, on t'aclariran quins són els teus drets.


Et volen tallar l'aigua?

L’aigua i el sanejament són un Dret humà reconegut per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Els Estats i les Administracions Públiques són els responsables de garantir-ne l’accés universal i la seva assequibilitat a tota la poblacióTothom té dret a gaudir d’un consum mínim, indispensable per viure amb dignitat, independentment de la situació econòmica que visqui.

Si no pots fer front al rebut de l’aigua, tens factures acumulades o t’han tallat el subministrament dirigeix-te a la teva companyia subministradora o als serveis socials del teu Ajuntament per reclamar els teus drets.

Si vius a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, AGBAR no et pot tallar el subministrament durant tot el procés de valoració de la teva capacitat econòmica, ni si finalment se t'eximeix del pagament per manca de recursos.

La nova tarificació social s'amplia amb noves possibilitats de fraccionament, ajudes econòmiques municipals i del fons social de la pròpia companyia.

Informa-te'n a l'apartat de tarificació social i ecològica de http://www.amb.cat.

Si la teva companyia o l’ajuntament no t’ofereixen solucions, vols compartir més informació i altres reglaments o vols denunciar la vulneració del teu dret a l’aigua i al sanejament o coneixes a algú que està patint aquesta agressió; publica el teu testimoni a la nostra pàgina web omplint el formulari.

Si estàs patint una violació dels teus drets rebel·lat!

Tens drets, que no te’ls tallin!

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more