Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Desembre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: laboral
Primer de Maig unitari a Figueres
30 abr 2014
Cada Primer de Maig la gent de classe treballadora, és a dir, els explotats i no els explotadors, tenim una cita per reivindicar justícia i dignitat per nosaltres com a persones, i no com a peces d'un engranatge al servei d'uns pocs.
Per aquest Primer de Maig del 2014 diferents entitats de Figueres ens hem organitzat conjuntament i convoquem una concentració sense banderes a les 18:00h a la placeta baixa de la Rambla, amb un conjunt de reivindicacions concretes per sortir del pou on alguns volen mantenir la societat:

Per repartir el treball, una jornada laboral de 30 hores sense reducció salarial, i la prohibició de les hores extra. No a les ETT. Per uns serveis 100% públics sense tractes a mitges amb el sector privat. Que les persones aturades estiguin exemptes de pagar subministres bàsics i transport públic. Per una cobertura sanitària completa i universal, incloent els fàrmacs. Per l'alliberament legal dels habitatges buits. Per la prohibició del desnonament de les primeres residències, sota cap circumstància econòmica, i també per la prohibició de què una empresa privada pugui ser propietària d'habitatges, incloent entitats financeres. Per l'accés a una educació lliure a tots els nivells de formació. Volem una alimentació saludable i de proximitat. Volem que la indústria torni a ser local. Volem la igualtat d'oportunitats en l'accés al treball, i que l'edat no sigui una excusa per precaritzar encara més les nostres condicions de treball.
Des d'aquí també volem anunciar el nostre suport a les lluites obreres i amb treballadors en vaga, per la seva readmissió i els seus drets.

image.7E65EX.png


Convoquen:
Arran Alt Empordà, CNT-AIT Figueres, PAP+H Figueres, CUP Figueres, Procés Constituent Figueres i Alt Empordà, SEPC Figueres, Assemblea d’Aturats i Aturades de Figueres, COS Figueres.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more