Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nou epai alliberat al Congrés: el CSO La Vaina
22 abr 2014
Al barri del Congrés s'ha alliberat un nou espai.

Es trobe al carrer Riera d'Horta 53 i havie estat una oficina bancària.

El dijous 24 d'abril a les 19h es durà a terme una assemblea oberta del CSO.
Vaina.jpg
Vaina2.jpg
Vaina3.jpg
Benvolgudes i benvolguts

Us haureu adona’t que alguna cosa ha canviat últimament al carrer. Així és, un grup de joves del barri hem decidit obrir un local que estava abandonat per La Caixa i donar-li un ús. Un cop va arribar la crisi moltes oficines van tancar i van quedar milers de locals buits a tota la ciutat. Nosaltres fa temps que demanem a l’ajuntament un casal per als joves del barri, un lloc on puguin reunir-se, escoltar música, mirar pel·lícules, jugar, llegir, discutir, aprendre, compartir. Un espai idoni seria el canòdrom, en aquest mateix, però malauradament l’Administració ha prioritzat un projecte ambigu destinat a empreses privades.
Per conseqüència, el jovent hem decidit actuar.

La nostra postura és que si l’Ajuntament de Barcelona no ens facilita cap espai on poder fomentar la cohesió com a cultura popular considerem lícit i ètic prendre’l nosaltres. Així doncs, hem pensat en aprofitat l’espai que La Caixa te abandonat des de fa més de 5 anys.
El que volem fer és presentar-nos, som el Centre Social Autogestionat de Joves La Vaina i estem al carrer Riera d’Horta núm 53. Farem una assemblea oberta de presentació el dia 24 a les 19h on sereu benvinguts i benvingudes si veniu a col·laborar i enriquir el projecte, donar idees, preguntar dubtes o simplement saludar. Entre tots i totes farem que el nostre barri estigui més viu.

Ben cordialment

Assemblea del CSO La Vaina

Durant el dijous, divendres i dissabte passat s'hi han estat fent ja activitats. Podeu veure el cartell aquí: http://lagordissima.wordpress.com/2014/04/18/abril-per-lokupacio-nou-esp/


Esteu totes convidades a l'assemblea oberta de #CSOLaVaina aquest dijous 24 d'abril a les 19h! Construïm entre tots i totes el barri que volem!

c/Riera d'Horta 53
<M> L5 Virrei Amat
goo.gle/maps/6CrW4
Mira també:
https://www.facebook.con/profile.php?id=100008221117816&ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.con/CSOLaVaina?ref=ts&fref=ts

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou epai alliberat al Congrés: el CSO La Vaina
22 abr 2014
aupa la vaina!!!!
Re: Nou epai alliberat al Congrés: el CSO La Vaina
22 abr 2014
Endavant companyes! omplim els Països Catalans d'ateneus i centres socials alliberats!

OKUPAR ÉS RESISTIR
RESISTIR ÉS VÈNCER!
Re: Nou epai alliberat al Congrés: el CSO La Vaina
22 abr 2014
llenemos todos los lugares de okupas llamese ppcc españa o iberia.
Re: Nou epai alliberat al Congrés: el CSO La Vaina
24 abr 2014
lumpen tu hazles las felicitaciones que quieras, si quieres ser de España allá tu... pero no impongas al resto como se tienen que sentir, eso es muy propio español, decir al resto lo que tiene que pensar y com se tiene que sentir
Re: Nou epai alliberat al Congrés: el CSO La Vaina
24 abr 2014
no ha dicho que haya de ser de España, ha dicho que las okupaciones deben extenderse a todos los sitios sin encerrarlas en estúpidas fronteras.
Vuestra cabeza burguesa no logra superar las fronteras. El nacionalismo es el que realmente excluye si no estás a favor de él (entonces dicen que estás contra él).
O todxs somos libres o nadie es libre.
Colera camping CNT