Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
07 abr 2014
La multinacional és un dels principal elements estratègics del món, segons els EUA

El president de la multinacional farmacèutica Grífols, Víctor Grífols, ha expressat públicament el suport al president de la Generalitat, Artur Mas, en el procés sobiranista. 'President, sé que travessa un moment difícil, però si té determinació, tiri endavant, no s'arronsi', ha dit. Ha estat durant l'acte d'inauguració d'una nova planta de fraccionament de plasma de la companyia a Parets del Vallès. 'Quan una organització té un objectiu clar no s'ha d'espantar per les crítiques que en qüestionen l'estratègia o la raó de ser', ha dit Grífols.

Mas ha agraït la 'valentia i el coratge' demostrats per Grífols, i ha recordat que la multinacional inverteix als Estats Units, a l'estat espanyol i a Catalunya. I encara ha afegit: 'Malgrat els missatges apocalíptics d'alguna gent, el sentit comú s'acaba imposant en l'economia.'

Els Estats Units consideren la farmacèutica catalana com un dels tres-cents elements estratègics del planeta. El departament d'Estat dels EUA elabora anualment una llista de tres-cents elements que considera clau per al futur de la Terra. Això inclou infrastructures, recursos naturals i empreses. En la llista elaborada el 2009, hi apareix l'empresa Grífols, segons aquest cable fet públic per WikiLeaks.

L'interès de Washington pel laboratori farmacèutic es deu a la immunoglobulina d'ús intravenós, producte derivat del tractament del plasma que té diverses aplicacions terapèutiques.

Grífols, amb filials a vint països, es defineix com la primera companyia d'Europa del mercat d'hemoderivats i una de les cinc primeres del món. El 2009 va facturar 913 milions d'euros.
Mira també:
http://www.vilaweb.cat/noticia/4183325/20140403/president-grifols-mulla-independencia-president-sarronsi.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
07 abr 2014
la industria farmaceutica mafiosa donde las haya, joder lo que nos eswpera con la merdosa independencia, riete tu de la españa franquista, como esta indymedia. ole. ole. vuelve acracio
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
07 abr 2014
El que digui el president d'una multinacional, defensant en Mas ens rellisca i fent comentaris com:
" el sentit comú s'acaba imposant en l'economia " ,encara més.
Hi ha molta gent que vol la independència sense tota aquesta colla de malparits de les multinacionals, farmacèutiques,casinos ,banquers,immobiliàries,mossos i tota la purria que els acompanya.
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
07 abr 2014
Sí, lo chungo es cuando toda esta purria nacionalista controla el cotarro y vosotros sois la triste comparsa de sus anhelos patrióticos.
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
07 abr 2014
Està clar que no tothom que vol la independència vol la mateixa independència que el de Grífols. Però ara tragueu una mica de la vostra demagògia quan generalitzeu dient que les elits estan en contra de la independència.
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
07 abr 2014
No claro, el cotarro lo controlan los tres diputados de la CUP, ¿pero que te creías? ¿Qué no sabemos contar o qué?

Si no es por el "caballo de troya" no hay ni consulta, ni cadena humana, ni "V",...

El problema real es tender a la sobrevaloración en un contexto donde no eres más que una triste comparsa. No te preocupes, es lo que tiene escuchar "Els segadors", que la autoestima crece hasta niveles insospechados y acaba nublando la vista hasta al más cuerdo de vosotros (si lo hubiera).
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
07 abr 2014
... y mas triste que ser una 'triste comparsa' es ser carne de cañon & ir de pringaos... porque como las cosas se pongan feas de verdad, los hijos de p... ujol tienen una suite de lujo esperandolos en el mejor hotel de Suiza, mientras que los 'maulets' ireis/iremos de cabeza al paredon a 'morir por la patria catalana' (!).
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
07 abr 2014
Demagògia dir que les elits estan en contra de la independència?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?

La CEOE ho ha dit, el Botín ho ha dit, el Conde Godó ho ha dit, Lara ho ha dit, el de Freixenet ho diu, Endesa ho diu, Barroso (UE) ho diu, la OTAN ho diu, etc i resulta que és demagògia?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿


Mare meva, nivelón ultra-espanyolista el d'alguns... em pregunto quants de vosaltres en el fons no ens feu un favor essent anarquistes i per tant no votants, perquè llegint certes argumentacions acabarieu a C's o UPyD
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
07 abr 2014
I els Pujols estan a favor de la independència, i el Cercle Català de Negocis està a favor de la independència, i Grífols està a favor de la independència, i fins i tot Putin està a a favor de la independència...

Si, ja sabem que la vostra lògica és que tots els que no seguim la corrent indepe votem als fatxes d'UPyD i C'S.
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
08 abr 2014
"Incidir a les cojuntures", sí, sabemos lo que significa! ¿Y tú sabes lo que significa la correlación de fuerzas? ¿No? Pues te lo explico que es muy fácil.

No vais a cambiar NADA debido a vuestra frágil e irrelevante posición dentro del movimiento nacionalista-independentista, controlado por la burguesía media-alta catalana. La cual se sirve de sus propias herramientas (ANC, Ómnium,..) para mantener sus privilegios de clases y ampliarlos de cara a un futuro cercano. Vosotros simplemente os añadís a SUS plataformas, no creáis las vuestras, por ser vuestra opción minoritaria dentro del discurso nacionalista ("y lo sabes"). Sois literalmente absorbidos debido a vuestra frágil posición entre las fuerzas en juego.

El proceso no es una ventana a NADA por ser un proceso controlado, gestionado y dirigido por la burguesía catalana. Que permitan sumaros ya es una señal de vuestra irrisoria fuerza, no suponéis ningún peligro para sus privilegios, si realmente hicierais peligrar la correlación de fuerzas, hace tiempo que os hubieran expulsado. ¿Lo vas pillando ya?

La pregunta vendría ahora: ¿y entonces para qué os necesitan?

Prefiero que esta la contestéis vosotrxs mismxs, a ver si de una vez sois realmente conscientes de vuestra posición dentro de la performance que han montado.
Españoles a favor de otra independencia
08 abr 2014
Què divertit: el web del Grífols està en castellà però no en català.
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
08 abr 2014
españoles hijos de puta!
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
08 abr 2014
"Incidir a les cojuntures", sí, sabemos lo que significa! ¿Y tú sabes lo que significa la correlación de fuerzas?"
Sí. I quina és la correlació de forces de cara a la revolució llibertària?
La teva falta de coneixement de l'entorn és alarmant i, m'atreviria a dir, interessada.
El procés el duu el poble des del principi, des de les 555 consultes per la independència fins a la gent que cada cap de setmana munta paradetes pel signa un vot.
Que una part de les elits s'hi ha sumat? Correcte.
Que una GRAN part de les elits hi està en contra? Correcte.
Però dir que està "dirigit" per la burgesia és que no coneixes el que és direcció, no coneixes la burgesia i no coneixes el moviment sobirtanista.
El procés és una aposta tàctica per obrir una finestra de canvi en positiu, i això és indiscutible.
Des del moment en que el cap d'Estat serà escollit pel poble ja estem oferint quelcom millor a les classes populars. O des del moment en què redactarem una nova constitució garantista, expulsant lleis com la de l'avortament o la reforma laboral.
Però clar, altres preferiu que ens quedem dins una monarquia parlamentària intervinguda per la Troika perquè el procés "es burgués y capitalista".
Si això són tots els avenços que heu f'oferir a les classes populars anem bé.
Si hem d'esperar que la correlació de forces sigui favorable per la revolució llibertària, anem encara millor.
De moment,i a falta de res més, incidir a la cojuntura del procés per obrir un Procés Constituent a Catalunya.
Tu pots seguir fent castells de cartes.
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
08 abr 2014
és normal que els empresaris catalans vulguin tenir un estat propi, en el sentit literal de l'adjectiu. però també és normal que el proletariat lluiti pel model de país socialista, l'únic sota el qual es podrà donar la independència realment
Re: El president de la multinacional Grífols es un vampir depredador
08 abr 2014
tot l'embolic aquest de la sobirania catalana se sembla cada cop mes a una guerra de clans mafiosos.
Com que els Corleone's (capos di capi) estan en decadencia des de fa dos segles, els 'catalani' volen un troç mes gran del pastis.
El soldats que es maten entre ells tenen molt poc a guanyar en aquesta baralla i molt a perdre.
Que els capos mafiosos es matin entre ells enlloc de fer-nos fer la 'feina bruta' i aixi nosaltros ens ho veurem prenen un aperitiu...
Vuitens de final:
(Arzalluz vs Mayor Oreja; Wert vs Rigau; Rosa Diez vs la Forcadell; Oriol Pujol vs Alvarez Cascos; Ortega Lara vs Otegui; Pio Moa vs Pilar Rahola; Espe Aguirre vs Muriel Casals, Carromero vs Mikimoto...)
Cap senyera mereix que es vesi una gota de sang, pero qui vulgui sang, que se la compri al Grifols, que es el seu negoci!
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
08 abr 2014
Pueda que el proceso este dirigido por la burgesia, mas hay que encontrar la forma de romper esa hegemonía ideológica, apostando claramente por una ideología de clase (efectivamente los sectores agrupados en la ANC que se dicen socialistas deberían dar ese paso y crear un frente revolucionario). el caso de Bildu en EH me parece bueno, puesto que la hegemonia la tiene la Izquierda Abdertzale. Puede trasladarse esa praxis a nuestra realidad?
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
08 abr 2014
"El procés el duu el poble des del principi, des de les 555 consultes per la independència fins a la gent que cada cap de setmana munta paradetes pel signa un vot

Cierto y terrible a la vez. Cierto que es "el pueblo", lo terrible es que lo utilizáis como eufemismo para referiros a la burguesía nacionalista, debido a que NUNCA podréis hablar en términos de clase trabajadora catalana. ¿Cuál es el motivo por el que decidís hablar de pueblo y no de clase trabajadora? ¿os da vergüenza admitir la hegemonía burguesa dentro de la pantomima que os habéis montado?

Y lo de "montar" la paradeta, no me hagas reir, que ya sabemos todos en que sedes se guardan las urnas. No me vengas con xorradas a estas alturas.

Tú mismo te delatas (pijodemierda):

"Des del moment en que el cap d'Estat serà escollit pel poble ja estem oferint quelcom millor a les classes populars"

¿Quiénes sois los de "estem"? ¿Quién nos ofrece el qué? ¿Vosotros? ¿Y quienes sois si no los pijos de toda la vida?

Evidentemente que no conozco a la burguesía tanto como tú, por la sencilla razón de que no es mi clase social.

Como alguien ha comentado anteriormente, ardemos de deseos de que os matéis entre vosotros.
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
08 abr 2014
ke listo xd! kieres un pin o una piruleta confederal, puto español de mierda... podias regalarte unas vacaciones en el euromaidan haciendo de tonto util. seguro que alli no dices nada de nacionalismos, askeroso saco de mierda española
Re: El president de la multinacional Grífols es mulla per la independència
08 abr 2014
y llevate contigo al maruluenda de las cup, haznos el favor anda, haceis buena pareja

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more