Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[AVUI] Nais Contra a Impunidade al Baix Maresme
05 abr 2014
CSA Can Sanpere
Sant Cristòfol, 41 Premià de Mar
unnamed.jpg

Des de Suport Maresme, convidem avui a totes les persones que ho vulguin a les 18:30h al CSA Can Sanpere a la xerrada que tindrà lloc a càrrec del col·lectiu de Galicia 'Nais Contra a Impunidade' (Mares Contra la Impunitat) que es troben de gira per tot l'estat, i al seu pas per Catalunya visitaran el Baix Maresme.

'Nais Contra a Impunidade' presentaran la campanya #15procesad@s.
"La fiscalia imputa a família, amigues i solidàries, la comissió d'un delicte d'injúries contra la Guardia Civil, per buscar la veritat de la mort de Diego Viña, que va tenir lloc a la caserna de la Guardia Civil d'Arteixo". A l'acte intervindran:
Pastora Gonzalez, mare de Xosé Tarrio - Pres Anarquista

Carmen Castro, mare de Diego Viña.
Lola Riveiro, mare de Noelia Cotelo.
Fran del Buey, advocat del col·lectiu 'Nais Contra a Impunidade' i germà de Miquel del Buey.

També es farà una breu explicació dels casos concrets de les mares de 'Nais' i els seus fills i filles: Noelia Cotelo, actualment presa en lluita, recluida a la presó de Granada, ha dut a terme fortes protestes i vagues de fam en els darrers mesos i els casos de Xosé Tarrío (Ex-pres anarquista, FIES, molt implicat en la lluita contra aquest règim i la presós, autor de Huye Hombre Huye, i mort el 2005 després de tota una vida a la presó) i Diego Viña, mort sota custòdia de la Guardia Civil el 2004. Fran del Buey és germà de Miguel del Buey, mort també sota custodia estatal i advocat del col·lectiu 'Nais Contra a Impunidade'.

En finalitzar l'acte hi haurà sopador popular(2 plats, pa i postres per 4€) per cobrir les despses de la gira de 'Nais contra a Impunidade' i per a la caixa de resistencia antirepressiva de Suport Maresme. L'acte s'emmarca dins la programació del 1er aniversari del CSA Can Sanpere i podeu anar durant tot el dia al CSA perquè estarà farcit d'activitats.

Dissabte 5 abril 2014 - 18:30h
CSA Can Sanpere
Sant Cristòfol, 41 Premià de Mar

--
Suport Maresme
suport mutu i solidaritat activa contra la repressió
Mira també:
http://www.naiscontraimpunidade.org
http://www.suportmaresme.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat