Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Manifest #Desob14abogadas: Abogadas/os contra la [RE]tallada de drets i llibertats
27 mar 2014
Abogadas/os contra la [RE]tallada de drets i llibertats

De aprobarse, las reformas legales ─Ley del Aborto, Ley de Seguridad Ciudadana, Código Penal y Ley de Extranjería─ planteadas por el Gobierno español supondrán un regresivo cambio en el actual marco de derechos y libertades que nos llevarán a dar 40 años de pasos hacia atrás.
Se pretende privar a las mujeres del derecho a decidir y al propio cuerpo; aumentar de manera arbitraria el poder punitivo sancionador del ejecutivo contra las múltiples formas de protesta surgidas desde el nacimiento del 15-M y movimientos como la PAH; limitar el derecho de reunión y manifestación; convertir en delito actividades de subsistencia como el Top-Manta; introducir la cadena perpetua revisable, así como medidas de libertad vigilada que se aplicarían con posterioridad al cumplimiento de la pena; legalizar la colaboración de cuerpos de seguridad privados con los cuerpos de seguridad públicos; la legalización de las devoluciones exprés de personas migrantes, así como un largo etcétera de recortes de derechos y libertades, que diferentes sectores sociales y de defensa de los derechos humanos llevamos meses denunciando. La fuerte oposición no ha logrado que se retiren las mismas, ya que en algunos casos tan sólo se ha conseguido alguna promesa tímida de cambio de las mismas.

Después de las palabras, los argumentos y los posicionamientos, un grupo de abogados y abogadas hemos decidido realizar esta acción simbólica, que pretende alertar a la sociedad de la trascendencia que la aprobación de dichas reformas tendría en nuestro sistema de derechos y libertades, así como sumarnos a la campaña #desobediencia2014, que pretende activar un movimiento por los derechos civiles, políticos y sexual-reproductivos masivo, basado en estrategias de desobediencia civil que frenen dichas reformas legislativas.

#STOPleyABORTO #STOPleyMORDAZA #STOPcodigoPENAL #STOPleyEXTRANJERÍA

Desobediencia2014 – 29 de Marzo – 18.30h Pl Catalunya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest #Desob14abogadas: Abogadas/os contra la [RE]tallada de drets i llibertats
28 mar 2014
Nomes un poble es gran, cuan es just. El poder judicial i la seva deimensio, nomes pot ser apreciat plenament si este en conta, com prenan posesio de las sevas togas, sense cuestionament del seus merits, i a traves del embut corporatiu continuan perpetuan el domini del m0n0poli de la llei per part de la elite dominant. Nomes si el poble es atreveix a eliminar el culte a la dependencia dels professionals de la llei, i dde aquesta manera trenagredir i saltarse la barrera de la civilitzacio ordenanda, democratica y capitalista i arrivar a la anarkia es pot buidar las pressons de la gent pobre De la societat obrera, marginal, precaria, insubmissa, rebel i subversiva, es de ahon son incriminats i condenats desde el primer moment. Totes les proves que s,haguessin pogut acumular per demostrar que no son culpables, ,una manera indiscutible no els hauria pogut salvar en aquets tribunals. Els jutjes son inflexibles, inamovibles. Cal condenarlos, ho han decretat els poders democrates-capitalistes existents. I no ha deferse ,altre manera, perque correrian el risc, de que els testimonis policials, autentics perjuris, resultassin masa indecents i escandalossos, i podrian mostrar la corrupcio absoluta de tots els processos, malgrat la conspiracio de la prensa per mantenir alpublic en la ignorancia de uns fets tan abjectes.
Deixant de banda la farsa repugnant dels judicis, que podrian acavar en quinze minuts , en aquets tribunals democratics-capitalistes, grans i petits, es podem veura en la insofrible tortura infligida als penats indefenssos amb condenas indefinidas, llargas i dolorosas.
Advocats covards i sumissos, fiscals i jutjes corruptes, al servei de la satisfaccio de la set de venganza dels esclavistes i estafadors, que s,engreixen i prosperen amb la explotacio del treball de la clase obrera, i que no perdonen mai als agitadors massa honrats per deixarse subornar, als valents per no deixar-se intimidar, i els insubmissos per transgredir las sevas lleis criminals. I precisament per aixo els malfactors dels bancs, dels partits politics, dels propietaris de las fabricas explotadors del obrers i els seus sequazos, els profeionals de la llei, no dubtan en saltar sobre ells amb las lleis espureas, i els tancan a la presso i els condenan als maltractaments i torturas per part del funcionaris de pressons.
Aquets tribunals democratics-capitalistas, que es maltracten dia i nit, i que devoran la carn del cossos dels que estan presos i torturan la seva anima, i tractan de donarlis el ultim cop despietat, amb la intencio d,enviarlos a la mort i dir que es un suicidi.
Tan de debo es pogue fer patir als jutjes ials seus acolits de la toga, durant un dia la dolorosa tortura, el terrible suplici, la crueltat implacable que ha infligit als condenats a la presso, amb condenas indefinidas, amb una augusta tranquilidad democrata d,allo mes insensible.
Potser algun dia, aquets servidors dels poders dominants, tan solemnes amb las sevas togas, hauran d,expia devant de la justicia del poble el seu crimen repugnant contra els obrers, i pot ser aquet dia no sigui molt llunya.
Re: Manifest #Desob14abogadas: Abogadas/os contra la [RE]tallada de drets i llibertats
28 mar 2014

http://www.youtube.com/watch?v=mGVH_O9nnSQ

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more