Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Amsterdam: La nova okupa Effi
28 gen 2014
gener 2014: Amsterdam okupa disposa d'una nova posició a l'oest ciutat
Des del 18 de gener de 2014, l'apartament de la planta baixa de la Van Effenstraat 2, situat al Kinkerbuurt , va posar-se a la okupació . Alberga des d'aqueix dia en el grup de projecte de la casa ' Effi ' que està fent reformes i fa que sigui habitable de nou, i baix el lema "Millor renovar a través d'una okupa que destruir a través de la propietat. " L'apartament , així com la majoria dels blocs de construcció d'uns, se suposava lloguer social , ja que la seva construcció al voltant de 1900 en virtut del " social " cooperació habitatge Rochdale . La propietat i , per tant , la responsabilitat del manteniment d'aquestes cases es troben encara en Rochdale , que no obstant això està definint aquestos blocs molt diferents i permet que les seves propietats buides i en descomposició .

Un article més elaborat i informatiu sobre Rochdale i el Kinkerbuurt seguirà en els pròxims dies .

Per ara , li oferim la nostra carta barri :



Benvolguts veïns ,

Avui en dia , el 18 de gener , hem okupat l'apartament de la planta baixa de la Van Effenstraat 2 . Som un petit grup de joves activistes que estan en necessitat d'una nova llar , ja que haguerem de deixar la nostra antiga casa .

Van Effenstraat 2 és propietat de Rochdale . L'apartament , que estava en ús com una sala d'emmagatzematge per a treballadors de la construcció , ha estat buida des de les construccions de Rochdale a l'altra banda de Van Effenstraat i al Bellamystraat acabat . No era ni oferir-se a la venda ni s'ha fet cap esforços per canviar el fet de la vacuïtat . Van Effenstraat 2 encara haguera sigut buida en el futur .

Hauríem de tindre l'apartament desokupat? Diem 'No ! ' , Perquè volem assenyalar l'absurd de la situació actual de l'habitatge a Amsterdam i les contradiccions de tenir una gran quantitat de persones que busquen un allotjament econòmic, mentre que una cooperació d'habitatge social com Rochdale està deixant la seva propietat buida o no pren la cura d'ell en absolut .

Desafortunadament ens enfrontem aquí a Amsterdam més i més lofts i apartaments de luxe que no es poden permetre més especialment per les persones o els joves i vells i les famílies amb baixos ingressos . D'aquesta manera tenim una posició ferma en contra dels procediments de gentrificació que causen l'augment de les rendes en màxims absurds , el desterrament de les persones als afores de la ciutat , i la destrucció de les relacions socials al barri .

Creiem que que la decisió de com, on i amb qui volem viure no ha de ser un privilegi de la classe alta o es depenia de la mida de la cartera .

Neguem la lògica del capitalisme que promet , que només hem de treballar dur prou per guanyar una bona vida .
Ens neguem a pagar alts lloguers a embussar-se en un estil de vida que no volem viure , perquè volem construir sobre les relacions i una vida que no es basa en els diners .



Per tant , ja que els seus nous veïns , volem oferir el nostre suport, si cal ajudar a les mans , per exemple , per a la matèria en moviment , la reparació de la moto, arreglar alguna cosa a casa teva , etc , o simplement ajudar a sortir amb una tassa de sucre . Si us plau , convidat a tindre una xerrada o per prendre un cafè / te amb nosaltres .

Els meus millors desitjos !

Grup Casa ' Effi '

Publicat a Indymedia https://www.indymedia.nl/node/20950

Etiquetes : Amsterdam , Effi , kraak

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat