Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
[València] Jornades Llibertàries
10 des 2013
El nostre futur comença ara


XV Jornades Llibertàries



Dilluns 9 desembre:

12h: Presentació de les Jornades i de l’exposició a càrrec de José Manuel Muñoz Póliz (Secretari General CGT) i Enric Tarrida (Secretari General CGT-València)

19h: Xerrada-debat «Trencar la por, construir moviment» amb Enric Durán (Activista per la revolució integral), Yolanda Ruiz García (Madres de Vallecas) i Jesús Arteaga ‘Jipy’ (Assemblea Antirepressiva 15M València). Modera: Tasio Urra (Professor Universitat de València)


Dimarts 10 desembre:

19h: Xerrada-debat «Front a la injustícia, desobediència!” amb Iolanda Prats (Plataforma d’Afectades per la Hipoteca), Miguel Montenegro (Secretari General CGT-Málaga) i Iñaki Aicart (Assemblea de Docents de Balears) Modera: Emilia Moreno (Secretària General CGT-PV)


Dimecres 11 desembre:

19h: Xerrada-debat “Municipalisme llibertari: participació i empoderament» amb Jordi Martí i Font (CGT-Catalunya) i Frank Mintz (Escriptor, historiador i militant anarcosindicalista). Modera: Josefina Juste (Dones Lliures CGT i Ràdio Klara)


Dijous 12 desembre:

19h: Xerrada-debat «La creativitat és un arma carregada de futur» amb Quique Falcón (Poeta), Isabel Montoro (Periodista i poetessa) i Francisco Contreras Molina ‘El Niño de Elche’ (Cantaor). Modera: Fermín Alegre (Pintor i poeta)

21h30: Vetlada reivindicocreativa a l'Ateneu Llibertari “Al Margen” (C/ Palma, 3)


Divendres 13 desembre:

19h: Xerrada-debat "Filosofia per a la revolució i la vida: el bon viure” amb Amparo García del Moral (Psicoanalista) i Astrid Agenoj (Economista). Modera: Carlota Garrido (Joves CGT)

21h30: Festa en el local de CGT (Av. del Cid, 154)

Les Jornades incluen també l'exposició “La llengua com a alliberació: Esperanto. Les cultures de la llibertat en l’anarquisme ibèric”, que es podrà visitar a l'Octubre CCC tots els dies.

Organitzat per CGT-València
www.cgtpv.org


Més informació

l'Octubre Centre de Cultura Contemporània
C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [València] Jornades Llibertàries
11 des 2013
. ¿Seremos la única región del mundo en donde los “libertarios” además de ser parte de campañas presidenciales y ser parte de comandos electorales, están en busca de acuerdos con sectores progresistas y liberales? Como dice el refrán popular “dime con quien andas y te diré quien eres”.

De hecho el reformismo es tan patente en este sector, que inclusive han adoptado sin ninguna vergüenza conceptos propios de la política burguesa tradicional como el ya triste “vocación de mayorías”
Re: [València] Jornades Llibertàries
13 des 2013
CGT LLibertaris?? el que em faltaba per escoltar.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more