Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Expresem el nostre condol per la mort del company Igor Urrutikoetxea de LAB i de la FSM
29 nov 2013
Expresem el nostre condol per la mort del company Igor Urrutikoetxea de LAB i de la FSM.

Des de la COS volem mostrar públicament el nostre més sincer condol per la pèrdua del company, Igor Urrutikoetxea i enviem tot el nostre suport, estima i solidaritat amb les nostres germanes i germans de LAB i de la FSM, amb la família de l'Igor i amb els seus amics i amigues.
igor1.jpg
Des de la COS (Coordinadora Obrera Sindical), sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans, volem mostrar públicament el nostre més sincer condol per la pèrdua de l’amic i company, de 38 anys, Igor Urrutikoetxea, Secretari de Relacions Internacionals i membre de la direcció del sindicat basc LAB i, així mateix, dirigent de la Federació Sindical Mundial, qui va morir anit, 28 de novembre de 2013, al Brasil. Allà portava un mes hospitalitzat a causa d’un greu accident patit durant la celebració del darrer Congrés de la Unió Internacional de Sindicals del Metall de la FSM, de la qual l'Igor també formava part de la direcció.

Des dels Països Catalans volem mostrar tot el nostre suport, estima i solidaritat amb les nostres germanes i germans de LAB i de la FSM, amb la família de l'Igor i amb els seus amics i amigues, per aquesta terrible i incomprensible pèrdua.

L’Igor sempre va mostrar la seua estima i solidaritat en el procés i la lluita per l’alliberament complet dels Països Catalans, i per l’assoliment del socialisme i dels drets per a totes les persones treballadores d’arreu del món... per això, sempre serà amb nosaltres en la nostra lluita quotidiana, fins a assolir la victòria.

Benvolgut Igor, que la terra et siga lleu, company.
Per tu, ara i sempre, la lluita continua!
Agur eta ohore laguna. Jo ta ke, irabazi arte!

València, Països Catalans, 29 de novembre de 2013
Secretariat Nacional de la COS
Coordinadora Obrera Sindical - COS
Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans


Nota de condol per la mort del company Igor Urrutikoetxea (FSM)

Avui, divendres 29 de novembre 2013, per la matinada, rebérem les males notícies. Un lluitador del moviment popular, un digne dirigent de la direcció de la Federació Sindical Mundial va morir, amb només 38 anys. La seua família ha perdut el seu ésser estimat. LAB ha perdut el seu company. La FSM ha perdut a un gran lluitador del moviment sindical classista internacional.

De part de la família de la FSM i dels 86 milions de treballadors afiliats, acotem el cap amb respecte i reconeixement, davant el company, amic i lluitador Igor.

Bon viatge company. Sempre et recordarem.

Atenes, Grècia, 29 de novembre 2013
George Mavrikos, Secretari General de la FSM (Federació Sindical Mundial)
igor2.jpg
Mira també:
http://www.sindicatcos.cat/index.php/item/2152-expresem-el-nostre-condol-per-la-mort-del-company-igor-urrutikoetxea-de-lab-i-de

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more