Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Aturat l'intent de desallotjament
18 set 2013
CAN BOTXÍ RESISTEIX!


Avui, 18 de setembre de 2013, el CSOA Can Botxí, situat al carrer Lepant nº 371, s’ha aturat el possible desallotjamet ja que el districte no tenia autorització judicial i, sobretot, gràcies a la concentració solidària de les veïnes.

L’Ajuntament, institució que presumeix de cohesionar el nostre barri amb activitats culturals i socials, ha intentat desallotjar el Centre Social de Can Botxí de la ciutat de Barcelona. Fa anys que aquesta institució s’omple la boca amb promeses per aquests edificis que ni tan sols han iniciat.

Estem posant en pràctica un projecte real de participació, inclusió i cohesió veïnal. Des de principis de setembre que Can Botxí està omplint els seus racons d’intercanvis d’experiències i coneixements. Malgrat les traves que ens ha posat l’Ajuntament però comptant amb la col·laboració i implicació de les veïnes del barri, hem omplert el jardí de nens i nenes, hem fet dinars populars, diverses activitats periòdiques, jornades de portes obertes, cinefòrums, biblioteca, botiga gratis… que seguirem realitzant.

La regidora del districte Horta–Guinardó, Francina Vila i Valls (CiU), i el senyor Carles Mas, gerent del districte, no volen que les veïnes, davant de la mancança d’espais col·lectius, creïn alternatives que vagin mes enllà de les “activitats culturals” pamfletàries i de pagament que ens venen ja programades. Volen que aquesta antiga caserna ja no sigui res més que això, un buit del qual ningú no pugui fer ús; i no ho podem permetre.

Volem seguir sent nosaltres, les veïnes, les que gestionem els nostres espais de trobada, decidir les activitats que volem realitzar i la manera en la que volem portar-les a terme.

Seguiu participant i aportant noves idees per a què Can Botxí segueixi creixent. Continuarem amb les activitats previstes, NO ENS ATURARAN!

http://canbotxi.wordpress.com/

https://twitter.con/CanBotxi

“Van voler enterrar-nos, però no sabien que érem llavors”

Can Botxí es queda!

ENS CALEN ESPAIS DE CULTURA I LLUITA AL BARRI! DEFENSEM-LOS JUNTES!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aturat l'intent de desallotjament
18 set 2013
Molt bé, endavant companys!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more