Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
03 set 2013
Joan Herrera (ICV-els verds) és un hipòcrita per , almenys, dues raons.
1) Diu que crida a la cadena per encerclar La Caixa perquè al seu partit hi ha sensibilitats federalistes a més d'independentistes. Però el que amaga i calla com un puta és que la cadena per encerclar La Caixa, convocada en un principi per Procés Constituent, anava a ser coordinada amb la de l'ANC (al final no es va fer per motius tècnics) i que el mateix PC és explícitament independentista.
2) Com pots cridar a protestar contra La Caixa quan et subvenciona les campanyes electorals a canvi d'influir ideològicament en el partit en cas que mai arribi a legislar.
deute partits amb la caixa.jpg
http://www.ara.cat/politica/ICV-Via_Catalana-Proces_Constituent-La_Caixa
Mira també:
http://www.ara.cat/politica/ICV-Via_Catalana-Proces_Constituent-La_Caixa-Onze_de_setembre-ANC_0_985701632.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
03 set 2013
Si, totalment d´acord. Son contradiccions que es tenen. Com també, com es pot recolzar una vaga general en contra de les retallades, i acte seguit donar la ma al president que les fa realitat. O picar l´ullet al pujolet, peça clau en el pla neoliberal del govern de mafiosos de CiU. Son detalls que demostren que no es tracta d´enemics, sino de simples adversaris polítics, aixó tant bo i tant sa del joc democràtic.
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
03 set 2013
Des del 1977 el PSUC primer i ICV després no han fet res per engegar processos d'emancipació social, ni plena ni parcial, per tant no hi ha cap contradicció: ICV és un partit socialdemòcrata que defensa l'ordre capitalista i estatal establert.
Quant a la vida laboral de Joan Herrera, és sabut que ha fet tres feines: assessor del grup parlamentari d'ICV al Parlament de Catalunya; diputat al Congrés espanyol; i, l'actual, diputat al Parlament. Això és ICV, una estructura política per col·locar gent i que es perpetuï al càrrec al màxim, en diuen "ecosociolistos".
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
03 set 2013
per "..." totalment d'acord. És més, si el que li dóna la mà és col·laboracionista com suggereixes, jo crec que els que participen en mobilitzacions o vagues (anarquistes) parlant clar conjnutament amb el moviment polític del que forma part (EI) o amb la pròpia CUP, són col·laboracionistes dels col·laboracionistes del govern de les retallades al capdevall, no?

No és això també una forma de complicitat?¿?¿?¿?

I els que essent anarquistes voten a la CUP, no alimenten directament la bèstia col·laboracionista?


És per això que proposo que per acabar amb les contradiccions que tens, proposis des del teu "grup d'afinitat" no participar absolutament en cap convocatòria on participi l'EI, ni a nivell nacional ni tampoc a nivell local (per evitar tot col·laboracionisme).

I si encara volem curar-nos més en salut, proposo també aïllar-se i segregar-se d'aquells que, essent part de l'anarquisme, es neguen a abandonar l'actitud de col·laboracionistes dels col·laboracionistes del govern de les retallades. Proposo que Kasa de la Muntanya, CNT Olot, Can Vies, CNT Sabadell, CNT-Maresme, el 90% de la CGT, etc. sigui immediatament aïllada de qualsevol contacte, ja que pateixen d'aquest virus de col·laboracionistes dels col·laboracionistes.

I la resta... ja veurem quina prova els hi fem passar. Tot sigui per evitar les contradiccions, no? ;)
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
03 set 2013
Que eres tonto? porque no veas, la verdad es que lo pareces. Yo añadiria a lo que ha dicho "...", que no se va a una huelga contra un gobierno, y despues, en una entrevista de radio, se responde a una pregunta afirmando que su partido politico estaria dispuesto a formar gobierno con el partido de los recortes. Vaya tela.
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
03 set 2013
Y por otro lado, todo el lio ese que te montas de "col.laboracionistes...", no se de donde lo sacas. Yo no leo nada de, "como le da la mano, está de acuerdo con los recortes", simplemente, se ve contradictorio. Y si, tiene razón, eso es propio de "adversarios políticos jugando al juego de la democracia", no de enemigos.
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
03 set 2013
Indymedia també col·labora quan fa debats com aquest. Tothom col·laborem, cadascun segons les seves implicacions i compromisos.
Uns lluiten contra les contradiccions i altres es deixen seduir per elles. No és el mateix mobilitzar que desmobilitzar o neutralitzar. No és el mateix formar part de l'espectacle, que trencar l'escenari, malgrat que ambes dues es facin en el teatre.
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
04 set 2013
Què passa, que les vagues generals i protestes al carrer les convoca exclussivament l'EI?

Què l'1 de Maig us el vau inventar vosaltres també o què?

Quins "arguments" mare meva... I tot per no acceptar l'obvietat: que determinats gestos del líder de les CUP són totalment fastigosos, contradictoris i (pels poc espavilats) fins i tot alarmants: o us sembla bé l'encaixada de mans i el "estariem disposats a formar part del govern amb CiU"????
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
04 set 2013
Personalment jo no assisteixo a cap acte, polític o popular, on cregui que la CUP, o qualsevol altre partit polític està beneficiant-se en l'àmbit propagandístic, a no ser, òbviament, que ells siguin els forasters que no hi pinten res, com l'1 de Maig.

Però una cosa és la CUP i l'altra l'EI, que fa moltes altres coses amb les quals em sento prou bé col·laborant-hi.

Crec que a moltes els hi convé pensar que el menyspreu generalitzat per la CUP des dels moviments llibertaris és en realitat un menyspreu cap a l'EI en general. Això pot ser cert per part d'algunes persones, especialment per part de molts imbècils que comenten a l'indymedia, però en general no és així, i pensar això invisibilitza els veritables motius pels quals es rebutja a la CUP: L'oposició a l'institucionalisme i a la legitimació de les seves eines (votacions), tot com a part fonamental del rebuig a l'estat.

Si hi ha un especial fastig per la CUP, és perquè el seu comportament és contradictori i genera una imatge equívoca dels MMSS i perquè s'ha intentat alçar com a portaveu de moltes persones que ni els hem votat ni els votarem mai. En fi, que ens dóna mala imatge i dificulta que la gent entengui que l'institucionalisme no és l'únic terreny polític.
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
04 set 2013
"pa flipar", s'ha de reconèixer que el "estariem disposats a formar part del govern amb CiU" està totalment fora de context. El que va dir era algo així com que si CiU deixès de ser el que és CiU llavors "estariem disposats a formar part del govern amb CiU", però obviament tots sabem que això no passarà.
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
04 set 2013
"Pa flipar", no "flipes" tant i raona una mica més.

NINGÚ ha dit que les portestes al carrer les convoqui exclusivament l'EI, ni que s'inventés l'1 de maig ni res (no sé d'on treus aquests deliris), sinó que en les convocatòries "alternatives" (a les oficialistes de CCOO-UGT) hi acostumen a anar normalment EI, llibertaris de les diferents brankes (de insus a CGT), troskos i algú altre.

I parlo de les convocatòries nacionals per no parlar de les locals, on la participació conjunta a actes, piquets, etc. encara és més evident (o necessària, perquè no som 500 per barri).

La lògica és senzilla: si s'insinua "col·laboracionisme" com fa el primer comentari o que l'EI és tal i qual com sovint es diu per aquí, si es fos coherent s'apostaria per les NULES relacions en cap àmbit. Si no es fa així i després es ve a picar a la porta, senyal de que és pura retòrica i propaganda política certa "postureigs", però no convicció real en el que es diu.

El que no es pot fer és dir per una banda EI "col·laboracionistes" i per l'altra pensar que fer coses amb els col·laboracionistes no t'implica res a tu, no fotem.
Re: La brutal hipocresia de Joan Herrera i ICV-els verds.
04 set 2013
Amagat amb codi "Un altre"
(POBRESA de l'article, quan sembla més un comentari que no un article, o no aporta res)
Notícies :: globalització neoliberal
¿Se puede usar la afiliacion a cnt, como reclamo para pedir el voto en una candidatura electoral?    
per gironanarkista     03 set 2013
La cnt en su coherencia es opuesta a la dependencia de la organizacion sindical a partidos politicos .
La cnt se reafirma que su finalidad es la de cambiar el sistema capitalista por la socializacion completa de los medios de produccion y de cambio, es decir la consecucion del comunismo libertario. Los militantes de la cnt ratifican su vinculacion a la asociacion internacional de los trabajadores >AIT=, en cuyos estatutos se propugnan la abolicion de toda funcion estatal de la vida de la sociedad, y se rechaza todas las fronteras politicas y nacionales, y se proclama la lucha contra el capital y el estado a traves del sindicalismo revolucionario que preconiza la accion directa.
La historia de la cnt, ha habido casos de intentar instrumentalizar a la cnt para intereses de partido, de naciopnalismos, de estado (Nim, maurin), pero igual que ellos fracacasaron veremos fracasar a los que en catalunya, tratan de nuevo de instrumentalizar a la cnt, para fines o por medios que le son ajenos a la voluntad de ser de la cnt.
PESE A QUIEN PESE SIEMPRE CNT
Sindicat Terrassa