Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
Acampada de resisténcia activa en defensa del territori. Contra la MAT i el món que la necessita
06 ago 2013
ACAMPADA DE RESISTÈNCIA ACTIVA EN DEFENSA DEL TERRITORI. CONTRA LA MAT I EL MÓN QUE LA NECESSITA

La línea de Molt Alta Tensió (MAT) és una autopista elèctrica que transporta un mínim de 400.000 volts. S’està construint per interconectar Estats europeus i també el continent europeu amb l’africà. Serveix per comercialitzar i distribuir excedents d’energia produïdes per centrals nuclears I suposades fonts d’energies alternatives. Paral·lelament, és la xarxa que el capitalisme necessita per alimentar a altres projectes e infraestructures de mort i destrucció, com per exemple el Tren d’Alta Velocitat (TAV). Els responsables són els de sempre i les empreses constructores estan implicades en altres projectes de destrucció del territori, empreses entre les quals destaquen Vinci a Europa i Endesa a Amèrica del Sud.


PER QUÈ L’ACAMPADA?

Perquè no es construeixi l’últim tram decissiu per connectar França amb Catalunya. Perquè no passi l’energia de 6 centrals nuclears franceses per aquest territori ni per cap altre. Per prendre la lluita contra la MAT com un punt de partida cap al qüestionament de la nostra manera de viure, en la seva major part imposada pel domini del Progrés. Per crear un espai de trobada, informació, agitació i acció a les terres afectades.


PER QUÈ AQUÍ I ARA?

Aquest és un moment decisiu després de més de 10 anys de lluita. Al setembre comencen les expropiacions als propietaris que no han volgut firmar la venta dels terrenys necessaris per la construcció de les últimes torres de la MAT a Girona.

Per tot això us convidem a participar activament a l’acampada, per compartir, lluitar i resistir en un lloc autogestionat, lliure de líders i representants. Volem crear moments d’intercanvi i conexió entre diferents lluites, perquè la MAT ens afecta a tots i totes i no és una lluita aïllada.

CONTRA EL PROGRÉS, LES SEVES INFRAESTRUCTURES I ELS SEUS DEFENSORS: RECUPEREM LES NOSTRES VIDES!

ENS VEIEM EL 23 D’AGOST DE 2013
A LES TERRES DE GIRONA

Porta tot el que necessitis per acampar.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acampada de resisténcia activa en defensa del territori. Contra la MAT i el món que la necessita
07 ago 2013
EN LA ACAMPADA
NO QUEREMOS QUE SE HAGAN FOTOS NI VIDEOS NI QUE HAYA PERIODISTAS

PORQUE:

-Por la seguridad de todas. Cualquier imagen puede servir para identificar a personas que participan en cualquier acto y ser utilizadas en contra nuestra. Tanto las de los medios de comunicación como las que hacemos nosotras. (Muchos son los casos, como por ejemplo, el 14-N en Girona, el Parlamento en Barcelona).

-Porque apostamos por otros canales más directos, en el sentido de establecer vínculos a partir de las relaciones y el cara a cara; de manera que la información llegue a través de nuestros medios de contrainformación, aportando material tanto discursivo como informativo, en forma de boletines, trípticos, etc. Y distribuyéndolo nosotras mismas.

-Porque no queremos formar parte del espectáculo mediático que manipula y engaña y que está al servicio de los poderosos.
(Detrás de un periodista está la empresa con sus propios intereses)

-Porque queremos liberarnos de la lógica de registrarlo todo a través de máquinas, de observar nuestra vida a través de una pantalla.
Re: Acampada de resisténcia activa en defensa del territori. Contra la MAT i el món que la necessita
07 ago 2013
A L’ACAMPADA

NO VOLEM QUE ES FACIN FOTOS NI VIDEOS
NI QUE HI HAGI PERIODISTES

PERQUÈ:
-Per la seguretat de totes. Qualsevol imatge pot servir per identificar a persones que participen de qualsevol acte i ser utilitzades en contra nostre. Tant les dels mitjans de comunicació com les que fem nosaltres. (Molts són els casos, com per exemple el 14-N a Girona, Parlament Barcelona, etc)

-Perquè apostem per altres canals més directes en el sentit d’establir vincles a partir de les relacions i el cara a cara; fent arribar la informació pels nostres mitjans de contrainformació, aportant material tant discursiu com informatiu en forma de butlletins, tríptics, etc. I distribuint-ho nosaltres mateixes.

-Perquè no volem formar part de l’espectacle mediàtic que manipula i enganya i que està al servei dels interessos dels poderosos. (Darrere d’un periodista està l’empresa amb els seus propis interessos)

-Perquè volem alliberar-nos de la lògica de registrar-ho tot a través de màquines, d’observar la nostra vida a través d’una pantalla.

Si veus algú que sembla no haver llegit aquestes línies, fes-li arribar la informació. Gràcies

La nostra seguretat depèn de totes!
Re: Acampada de resisténcia activa en defensa del territori. Contra la MAT i el món que la necessita
10 ago 2013
Així aconseguireu que la gent s'assabenti, sapiga que existeix l'acampada i vingui la gent dels pobles del voltans.

Per cert, com es dira?

Guettoacampada?
caputxacampada?

Aquell lloc suposo que será el Marinadór dels caputxesnegres.

http://www.youtube.com/watch?v=-dMvBYftyds

Sou uns putos craks!!

XD XD

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more