Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : especulació i okupació
La PAH ocupa Bankia per demanar l'aturada de desnonaments i la dació amb lloguer social
02 mai 2013
en un comunicat expressen:
Estem aquí per denunciar el menyspreu sistemàtic de Bankia, una de les entitats financeres rescatada amb diners públics pel govern espanyol, que en l'actualitat més desnona i subhasta sense atendre a raons i donant la callada per resposta.



Eludeix que no té interlocutors perquè el seu gabinet de crisi gestiona els casos de les famílies afectades per la hipoteca i dóna solucions als problemes que se li plantegen. Que a Barcelona no tenen cap gestor de riscos i que tot es tramita des de Madrid.



Aquest gabinet de crisi no soluciona res, no dóna la cara, menteix i enganya sistemàticament amb total impunitat i eludeix la seva responsabilitat amb els que fins ara eren clients i s'han vist abocats a una situació d'impagament que no poden controlar.



Aquest gabinet de crisi gestiona les vivendes dels ciutadans desnonats publicitant-les a fires a València i oferint a l'enderrocament les mateixes, en una campanya on Bankia apareix com l'impulsor de noves formes de compra. Però aquests mateixos habitatges estan marcats amb l'estigma del sofriment d'una ciutadania desnonada que damunt paga amb els seus impostos part del rescat.



L'entitat està blindada i parapetada amb el beneplàcit del govern del Partit Popular però nosaltres exigim que donin la cara, que donin explicacions i que no s'amaguin més.



Exigim un interlocutor vàlid, amb capacitat de gestió i decisió perquè:



1.- Suspengui els desnonaments i subhastes fins que no s'arribi a un acord de negociació.



2.- Tramiti les sol·licituds de dació en pagament amb lloguer social que es presentin en nom de la PAH.



3.- Reconeguin per escrit les condonacions de deute realitzades.




Són exigències de mínims i no ens serveixen interlocutors invisibles, parapetats després d'unes sigles, sense nom ni cognoms. No ens serveixen Comitès anònims que condemnen a les famílies a l'exclusió i a la marginació social. Tampoc ens serveix la falta de tacte, el desdeny i en ocasions la falta de sensibilitat davant un problema tan greu.



No ens marxarem d'aquí, sense un interlocutor amb capacitat de gestió que parli amb la PAH i no anem a consentir que una entitat que rescatem tots amb els nostres impostos tingui la fatxenderia de dir: AQUÍ NO HI HA NINGÚ QUE PUGUI PARLAR AMB VOSTÈS. No ens anem a conformar amb un “Ningú contesta”.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more