Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : ecologia : educació i societat : altres temes
S´inicien les visites guiades als hivernacles de la Dolça Revolució
02 mai 2013
tots els dissabtes al matí


Tots els dissabtes a les instal·lacions de Pàmies Hortícoles - Balaguer (Lleida) -

De 10h a 12h - Visita guiades a l'hivernacle - Recorregut per l'hivernacle amb explicacions detallades de totes les plantes medicinals de les que disposem.
12 h - Trobada d'intercanvi de coneixements - Es podrá explicar o escoltar diferents casos sobre sanacions a través de remeis amb plantes medicinals, terapies naturals, etc.Els hivernacles on viuen les plantes de l'Associació, trobarà tots els productes i totes les plantes, i que són: estevia, kalanchoe (medicinal), artemisa, pera, celedonia (herba berruguera), la verbena, la milfulles, ortiga, cua de rata, xicoria, centaurea, card card de la llet de la Mare de Déu, galium, i algunes més. Només podem assegurar disponibilitat d'aquestes plantes a partir del mes d'abril fins a finals d'octubre (fora d'aquest període no podem assegurar que estiguin).Horari: De dilluns a divendres de 9 a 13 h. i de 16 a 20 h. Dissabtes de mtíns de 9 a 13 h. De dilluns a divendres es poden visitar els hivernacles amb accés lliure sense guia, i també es poden comprar plantes. Les visites guiades als hivernacles només es fan els dissabtes, de 10 a 12 h i a partir de les 12h comença la trobada d´intercanvi de coneixements (La visites guiades i les trobades s'inicien a l'abril i s'acaben a la fi d'octubre).
Localització dels hivernacles: Se situa en el terme municipal de Balaguer conegut com Partida Primera Marrada, pròxim al nucli urbà. Els camps de cultiu envolten les instal·lacions que estan situades en l'horta que queda entre la carretera C-12 i el riu Segre, en el sud de la població.
Tot anant del centre de Balaguer, deixant el riu a la vostra esquerra per la C-12 (sentit Lleida), de la primera rotonda a mà esquerra parteix el camí que, 400 metres més endavant, condueix als hivernacles i magatzems de l'empresa. Coordenades GPS: N 41º 46' 31'' I 0º 48' 16''. Veure Mapa:
www.pamieshorticoles.com/localitzacio.html

This work is in the public domain
Sindicat